Ana sayfa Dizi Haberleri Ortalığı dağıtmaya geliyorlar! Darmaduman dizisinin afişini görenin merakı daha da arttı!

Ortalığı dağıtmaya geliyorlar! Darmaduman dizisinin afişini görenin merakı daha da arttı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde gençlik dizileri ekranların dikkat çeken yapımlarının başında geliyor. Bu furyaya eklenecek yepyeni bir dizi, 90’lı yılların gençlerini etkileyen bir yapımın uyarlaması olarak ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Türkiye’de “Evimiz Hollywood’da” ismiyle yayınlanan Beverly Hills 90210 dizisi, 1990-2000 yılları arasında 10 sezon yayınlanmıştı. Tam 10 yıl boyunca dünyanın farklı ülkelerindeki gençleri etkileyen ve konuşulan bir yapım oldu. Dizinin Türkiye uyarlamasının çekileceğinin ortaya çıkmasının ardından oyuncular da merak konusu olmuştu.

Fox TV’de yayınlanacak v ismi önce Gelecek Uzun Sürer olarak lanse edilen dizinin, daha sonra Darmaduman ismiyle ekrana geleceği duyuruldu. Son yılların birbirinden başarılı genç oyuncuları ile deneyimli ve usta oyuncularını bir araya getiren Darmaduman dizisi, afişi ile de dikkatleri çekmeyi başardı!

Ortalığı dağıtmaya geliyorlar! Darmaduman dizisinin afişini görenin merakı daha da arttı! 9

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yayınlanan dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. Başrollerinde başarılı oyunculukları ile son döneme damgasını vuran 4 genç isim yer alıyor: Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz. Bu isimlerle birlikte dizinin öne çıkan oyuncularından usta isimler Meral Çetinkaya, Metin Coşkun ile birlikte Necip Memili, Nur Fettahoğlu ve Aslı Orcan da kadroda.

Dizide Hafsanur Sancaktutan Derin, Mert Yazıcıoğlu Kerem, Aslıhan Malbora Ece, Aytaç Şaşmaz Evren, Necip Memili Harun ve Nur Fettahoğlu da Beliz karakterlerine hayat veriyorlar.

Henüz başlamadan ilgi toplayan dizi, afişi ile de merakları şimdiden cezbetmiş durumda! Ön planda genç ve başarılı yıldız isimlerin yanında usta isimlerin güçlü oyunculukları ile yer alacağı dizinin afişi de beğeni topladı. Heyecanla beklenen dizinin yayın tarihi netleşmedi ama ekranın diğer gençlik dizilerine çok etkili bir rakibin geldiği anlaşılıyor…

Kadroyu ve afişi gören, tanıtımı izleyen izleyicilerden heyecanlı yorumlar da gelmekte. İşte diziye gelen yorumlardan bazıları…

Ortalığı dağıtmaya geliyorlar! Darmaduman dizisinin afişini görenin merakı daha da arttı! 10 Ortalığı dağıtmaya geliyorlar! Darmaduman dizisinin afişini görenin merakı daha da arttı! 11