Ana sayfa Dizi Haberleri Ortalık karışacak! Bay Yanlış yeni bölüm öncesi Özge Gürel’den çok özel tüyo…

Ortalık karışacak! Bay Yanlış yeni bölüm öncesi Özge Gürel’den çok özel tüyo…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Bay Yanlış, bu akşam 9. bölümüyle ekranlara gelecek. Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerinde oynadığı dizi, yine bir takım karışıklıklara sahne olacak! Gürel ve Yaman, yeni bölüm için günler öncesinden yaptıkları çeşitli paylaşımlarla heyecanı arttırıyorlardı.

Son olarak Özge Gürel, yaptığı paylaşımla ‘Yine bir karıştı ortalık’ ifadesiyle yeni bölümle ilgili tüyolar verdi. Ezgi karakteri ile dizide yer alan Gürel ve Özgür’ü oynayan Can Yaman, daha önce Dolunay dizisinde de birlikte oynamışlardı. İkilinin ekran uyumu o kadar iyi ki izleyici de onları bir anda kabul etti.

Reytingleri yaz sezonunda iyi giden dizinin yeni sezonda da devam edeceği biliniyor ancak karşısına başka kanallarda gelecek olan dizilerle rekabet edip edemeyeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz. Dizinin yeni bölümü ile ilgili Özge Gürel’in yaptığı paylaşımı aşağıda görebilirsiniz..

Ortalık karışacak! Bay Yanlış yeni bölüm öncesi Özge Gürel'den çok özel tüyo... 8

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Ezgi ve Özgür tüm karşı çıkanlara rağmen birlikte olmaya başlar. Ezgi ve Özgür aşklarını yaşarken annelerinin kavga ettiklerinden bihaberdirler.

Anneler birbirleri için bu denli kötü düşünürken ilişkilerini de açıklayamazlar. Nevin bir an önce Ezgi’nin hem evden hem de işten ayrılması için baskı yapar. Bu arada Ezgi’nin doğum günü yakındır.

Özgür, Ezgi için özel bir gece hazırlarken, Serdar da Ezgi’nin ailesinin ve arkadaşlarının da katılacağı bir doğum günü organize eder. Ezgi istemeden kendini Serdar’ın organize ettiği partide bulur.

Tesadüfler sonucu Özgür de o mekana gelir. Bu doğum günü Ezgi ve Özgür’ün ilişkisinde ne gibi sonuçlar doğuracaktır?

Ortalık karışacak! Bay Yanlış yeni bölüm öncesi Özge Gürel'den çok özel tüyo... 9

Bay Yanlış dizisinin 9. yeni bölümü 28 Ağustos Cuma günü saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak.