Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Osman Sınav ile çalışmanın detaylarını Yalnız Kurt’un başrolü Damla Colbay verdi!

Osman Sınav ile çalışmanın detaylarını Yalnız Kurt’un başrolü Damla Colbay verdi!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin Osman Sınav imzalı dizisi Yalnız Kurt, ilk bölümüyle ekranlara fırtına gibi girdi. Dizide Hasan Denizyaran ile birlikte başrol oynayan genç oyuncu Damla Colbay, usta yönetmen Osman Sınav ile çalışmanın detaylarını anlattı.

Osman Sınav, Sen Anlat Karadeniz, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi, Ekmek Teknesi, Deli Yürek, Melek Apartmanı, Sıcak Saatler gibi izleyicinin aklında ve gönlünde yer eden birçok TV dizisine imza atan duayen bir yönetmen. Osman Sınav’ın özellikle istihbarat, aksiyon ve ajanlık konularını seven geniş bir izleyici kitlesi bulunur. Kurtlar Vadisi gibi fenomen bir dizi ile birlikte oluşan bu kitlenin takibindeki yeni dizileri ise Yalnız Kurt oldu.

Osman Sınav ile çalışmanın detaylarını Yalnız Kurt’un başrolü Damla Colbay verdi! 7
Geçen sezon yayınlanan Hekimoğlu dizisindeki Zeynep karakteri ile öne çıkan Damla Colbay, 2014 yılından bugüne farklı rollerle setlerde yer alıyor. Hayat Mucizelere Gebe, İçerde, Zengin ve Yoksul ile Hekimoğlu dizileri oyuncunun son yıllarda öne çıkmasını sağlayan projeler oldu.

Yalnız Kurt dizisinde Esra karakteri ile ekrana güçlü bir dönüş yapan oyuncu, kızı için verdiği mücadelenin yanı sıra ideallerini de gerçekleştirme çabasında olan bir kadını canlandırıyor.

Osman Sınav ile çalışmanın detaylarını Yalnız Kurt’un başrolü Damla Colbay verdi! 8
Reytingi yüksek işlere imza atan Osman Sınav ile çalışmak şüphesiz genç oyuncular için bulunmaz bir nimet. Usta bir yönetmenle çalışma konusunda düşüncelerini verdiği röportajda Damla Colbay şöyle anlattı;

“Bir oyuncu olarak genç yaşta bu sektörün içerisinde çalışan bir kadın oyuncu olarak kendi adıma onunla çalışmaktan gurur duyduğum şeylerden biri. Çok değerli tabii ki. O kadar güzel işlemiş ki her şeyi ilmek ilmek, ben de bu işin bir parçası olabildiğim için onu tanıyabildiğim için çok şanslı hissediyorum kendimi. “