Ana sayfa Dizi Haberleri Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz’e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı!

Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz’e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı!

tarafından ker_def

atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, yarın akşam ekrana gelecek son bölümüyle sezon finali yapacak.

Televizyongazetesi/Detay – Çekimleri bitiren oyuncular yavaş yavaş Trabzon’dan ayrılmaya başladılar. Sosyal medya hesaplarından diziyi izleyenlere ve dizide emeği olanlara teşekkür eden oyuncular arasında Öykü Gürman da var. Yazdığı bir metinle tüm ekibe ve yönetmenlere de teşekkür ediyor.

Öykü Gürman, daha sonra “Trabzon havalimanından İstanbul’a seyahat” şeklinde konumlandırdığı instagram hesabından bu akşamki yeni bölümü hatırlatıp iyi seyirler diledi.

Gürman’ın paylaşımına çok sayıda fotoğrafı da eklediği görüldü. Ancak seçtiği bu fotoğrafların ilk sezondan olması dikkat çekti!

Fotoğraflardan birinde Vedat’ı oynayan Mehmet Ali Nuroğlu da vardı. Bir başka fotoğrafta ise ilk sezon sonunda tüm oyuncuların birlikte çekildiği bir fotoğraf dikkat çekti. Dizide Eyşan’ı oynayan Gözde Kansu da fotoğrafta yer alıyor.

Öykü Gürman bu fotoğrafları muhtemelen daha önce dizide yer alıp ayrılan oyuncu arkadaşlarına bir jest olsun ve nostalji olsun diye eklemişti.

Yine de yeni sezon yerine eski sezon fotolarını kullanması dikkat çeken bir ayrıntı oldu.

İşte Gürman’ın o paylaşımları:

#senanlatkaradeniz bu akşam
#yenibölüm #iyiseyirler 5️⃣2️⃣?

Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 15 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 16 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 17 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 18 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 19 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 20 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 21 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 22 Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz'e veda ederken, ilginç bir seçim yaptı! 23