Ana sayfa Sosyal Medya Öykü Gürman’ın zamanı geriye alıp değiştirmek istediği şeyler var!

Öykü Gürman’ın zamanı geriye alıp değiştirmek istediği şeyler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü şarkıcı ve oyuncu Öykü Gürman, televizyon ekranında Sen Anlat Karadeniz dizisiyle başarılı bir oyunculuk performansı sergiledi. Gel Dese Aşk dizisine de başlayan oyuncu, şarkılarıyla da dizide yer aldı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Gel Dese Aşk dizisinin çekimlerine ara verildi. Bu dönemi değerlendiren Öykü Gürman, atv’de Ferdi Kurtuldu ile birlikte program yapıyor. Gürman, enerji dolu hali ve şarkılarıyla bu programda da kendini gösteriyor. Women’s Style Türkiye dergisine konuşan Öykü Gürman, 10 sene öncesine dönme şansı olsa hayatında bazı şeyleri değiştireceğini itiraf etti.

Öykü Gürman'ın zamanı geriye alıp değiştirmek istediği şeyler var! 7

Kararlarının arkasında hep durduğunu ifade eden Öykü Gürman, yaşanmamasını arzu ettiği olayların da olduğunu anlattı. Tüm bu yaşadıklarını bir sınav ve sınama olarak gören Gürman, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsan yaşadığı her şeyden bir şey öğreniyor ve bu süreç olgunlaşmasına sebep oluyor, geçmişe takılı kalıp olumsuzluklara üzülmek yerine ileriye bakıp sağlıklı kararlar vermeyi tercih ederim. Tecrübe dediğimiz şey de yaşadığımız mutluluklar değil üzüldüğümüz, kızdığımız, kırıldığımız durumlar. İnsan böyle büyüyor, neyi istediğimizden çok neyi istemediğimizi bilmek bence daha değerli.

En çok kırıldığım yerler herkesi kendim gibi bildiğim ve iyilikle yaklaşıp hayal kırıklığı yaşadığım kişiler veya durumlar. Ben kimsenin kimseyi değiştiremeyeceğine inananlardanım. İnsan ancak dönüşebilir, eksikliklerini törpüleyebilir ama değişmez. Mutluluk her şeyi olduğu gibi kabullenmekten geçiyor çoğu zaman beklentiler hayal kırıklığı yaratabiliyor.

Bu sebeple insanın ne kendini ne de çevresini çok didiklememesinden yanayım. Geriye dönüp baktığımda duygularımla hareket etmek yerine biraz daha mantığımla hareket etseydim diyorum çünkü insan yara aldığı yerleri çok zor tamir ediyor ve güven duygusu ister istemez sarsılıyor. Ama sonuçta herkes kendi seçtiği yoldan yürür kendi seçti hayatı yaşar ve bu yolda insanın başına her türlü kötülük gelebilir.

Aynı hataları tekrarlarsa bir insan hatalarından ders çıkaramamış demektir. Bu da ancak ve ancak yıpratıcı, üzücü olur. Zarar görerek yaşamayı kimse istemez. En iyi ilaç en iyi öğretmen insanın kendi vicdanıdır.”