Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde şok yaşayan Annenin Sırrıdır Çocuk’ta bu hafta da hüsran var!

Reytinglerde şok yaşayan Annenin Sırrıdır Çocuk’ta bu hafta da hüsran var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle reytinglerde oldukça kötü sonuçlar alan dizinin ikinci bölümünde de büyük hüsran yaşandı. Dizi yine ilk 10 program arasına dahi giremedi.

Başrollerde yer alan İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk’e Selin Yeninci ve Olgun Toker’in eşlik ettiği Annenin Sırrıdır Çocuk dün akşam ikinci bölümüyle izleyicinin karşısına çıktı. Dizinin ilk bölümünde reyting oranları o kadar düşük geldi ki ilk 10 program arasına dahi giremedi. Bu durum herkeste şok yarattı.

Ancak buna rağmen dizi sosyal medyada büyük bir izlenme oranına ulaşmıştı. YouTube’da dizinin ikinci bölüm fragmanı kısa süre içinde 800 binden fazla görüntülenme alırken trendlerde de beşinci sıraya kadar yükselmişti. Bu da diziyle ilgili umutları artırmıştı.

Reytinglerde şok yaşayan Annenin Sırrıdır Çocuk’ta bu hafta da hüsran var! 7

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin ikinci bölümü dün akşam yayınlandı. Yayının ardından herkes dört gözle reyting sonuçlarını beklemeye başladı. Ancak sonuç yine hüsran oldu. Dizi ikinci bölümde yine ortalamanın çok altında puan aldı ve tüm izleyiciler sıralamasında 15. sırada yer aldı. Bu durum diziyle ilgili umutları da azaltmaya başladı.

Reytinglerde tam anlamıyla çakılan dizinin parlayan yıldızı ise Selin Yeninci oldu. Özellikle dün akşamki bölümde sergilediği performansla tüm izleyicileri büyüleyen Yeninci, başrol oyuncularını dahi geride bırakmayı başardı. Ancak Yeninci’nin performansı bile Annenin Sırrıdır Çocuk’un iyi reyting almasını sağlayamadı.

Hikayenin ikinci bölümde başlayacağını değerlendiren ve bu bölümün çok daha iyi reytingler alacağına inanan izleyiciler, 13 Nisan Çarşamba akşamını sabırsızlıkla bekliyordu. Ancak izleyiciler de sonuçla şok yaşadı.