Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisine Binnur Kaya kadar etkili bir ünlü katıldı!

Kırmızı Oda dizisine Binnur Kaya kadar etkili bir ünlü katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi, geçen sezona damga vuran yapımlardan birisi oldu.

Dizinin milyonlarca hayranı yeni sezonu heyecanla bekliyor. tv8 ekranında yayınlanan diziye geçen sezon birçok ünlü isim konuk olarak katıldı. Hikayelerin başarısının altında ünlü isimlerin kısa süreler rol alarak diziye büyük dinamizm katması yatıyordu..

Kırmızı Oda dizisinde en uzun süre konuk oyuncu olarak Erkan Petekkaya’yı gördük. Burcu Biricik’ten Pınar Deniz’e, Melisa Sözen’den Evrim Alasya’ya kadar birçok ünlü isim dizinin başarısına katkı yaptı.

Yeni sezonda da Kırmızı Oda’nın duygusallığı yüksek hikayeleri yine ünlüler tarafından canlandırılacak. Başarının da anahtarını bu düzen sayesinde sağlayan Kırmızı Oda dizisinde çok etkili bir isim kadroya katılıyor.

Kırmızı Oda dizisine Binnur Kaya kadar etkili bir ünlü katıldı! 11

En son Kardeş Çocukları dizisinde izlediğimiz Ayça Bingöl’ü yeni dönemde Kırmızı Oda dizisinin ekibinde göreceksiniz. Ancak dizide konuk olarak yer alacak isimler bununla sınırlı değil.

Kırmızı Oda geçen sezonki 5-6 bölümlük rolleriyle birçok ünlü oyuncuyu yine ekranda izleyicilerle buluşturacak. Dizinin yeni sezonda da başarılı olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

1993 yılından bu yana dizilerde yer almakta olan Ayça Bingöl, çok önemli yapımlarda başrolde yer aldı. Özellikle Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizi ile çok konuşulan oyuncu, son yıllarda dizilerde yer almıyordu. Usta oyuncu 2 yıl aradan sonra yeniden setlere dönüş yapacak.