Ana sayfa Dizi Haberleri Öyle uzaktan bakarsın işte! Kuzgun dizisinde Dila, Kuzgun’u köşeye sıkıştırıyor!

Öyle uzaktan bakarsın işte! Kuzgun dizisinde Dila, Kuzgun’u köşeye sıkıştırıyor!

tarafından zk zk

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik’in oynadıkları Kuzgun dizisinde Dila gittiği mekanda DJ’lik yapacak.

Bir ara dans etmeye başlayan Dila’yı uzaktan izleyen Kuzgun’un belli etmese de onu çok kıskanıyor.

Dila’nın duygusal tavırlarına karşın hep sert davranan Kuzgun, bu kez onu başka bir erkekle görünce deliye dönüyor! Duygularını saklamaya çalışan Kuzgun, zor anlar yaşayacak.

Dizinin 3. bölümünden yayınlanan 3. tanıtımında Dila dans ederken, Kuzgun uzaktan izleyip sinir olacak!

Bu arada Kuzgun ve annesi arasında da duygusal bir konuşma geçiyor. Yeni bölümde annesine öfke dolu olan Kuzgun, onun sözleriyle çok sarsılacak.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Kuzgun ve Dila’ya büyük tuzak!

Kuzgun ile Kesik’i yan yana gören Dila’nın kalbi paramparça olur. Dila’nın Kuzgun’a olan güveni de yara almıştır. Ona yeniden canını emanet edecek kadar güvenip güvenemeyeceğini anlamak için, tehlikeli bir hamle yapar. Bu hamle kısa bir süreliğine duygularına yenilmeleri, sımsıkı sarılmaları ile sonuçlanır. Ama Dila, Kuzgun’u sınamaya devam edecek ve aralarında keskin bir yüzleşme yaşanacaktır.

Öyle uzaktan bakarsın işte! Kuzgun dizisinde Dila, Kuzgun'u köşeye sıkıştırıyor! 7

Meryem, yıllar sonra ilk kez Rıfat’ın karşısına çıkar ve ikili arasında kelimenin tam anlamı ile bir söz düellesu yaşanır. Kuzgun ile Kumru da yine yıllar sonra ilk kez karşı karşıya gelirler. Bu anlara Meryem de şahit olur ve Kuzgun’un vereceği tepkiyi, gizlice takip eder.

Kuzgun, Şeref’le yaptığı anlaşmadan sonra, Rıfat’ı ortadan kaldıracağı günün planını yapar. Ancak Kuzgun’un planı, vereceği kurbanla altüst olur. Kuzgun’un alacağı bu ağır darbeden sonra, Kuzgun ile Dila arasında iyileşmesi zor bir yara ve uçurum açılacaktır. Kuzgun artık intikam yolculuğunda keskin bir dönemece girmiştir. Bu yolda ya ölecek, ya da hayatta kalmaya devam edecektir.