Ana sayfa Foto Galeri Öylesine iyi ki içimizi ısıtıyor! Kadın’ın Enver’i Şerif Erol kim biliyor musunuz?

Öylesine iyi ki içimizi ısıtıyor! Kadın’ın Enver’i Şerif Erol kim biliyor musunuz?

tarafından zk zk

Öylesine iyi ki içimizi ısıtıyor! Kadın'ın Enver'i Şerif Erol kim biliyor musunuz? 7

Televizyongazetesi/Analiz

Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinde izleyicinin gönlüne Enver karakteriyle taht kuran Şerif Erol, usta bir tiyatrocu olmanın yanı sıra aslında ekranda sevilen bazı dizilerin de senaristliğini yapmış bir isim. Tiyatrodaki başarısını ekranlara taşıyan Şerif Erol, usta oyunculuğuyla dizide herkesin gönlünü çalmayı başardı.

Adeta ekranda iyilik abidesi gibi duran Enver, diziyi izleyenlerin de Bahar adına umudu oldu. Bahar ne zaman sıkışsa koşan, kendi öz kızının yaptığı kötülükleri gördükten sonra mağdurun yanında yer alıp öz mü, üvey mi bakmadan vicdanının dinleyen bir karakter Enver. Herkesin içini ısıtan Enver’in geçtiğimiz hafta Şirin’in tüm maaşını çekmesiyle beş kuruşsuz kalmasından sonra yaşadığı zor anlar, ekran başındakilerin de içini sızlattı. Bahar’ın çocuklarını kendi öz torunları gibi bağrına basan, Bahar’ı kızından önde tutan Enver, Kadın dizisini izleyen herkesin içine umut aşılayan bir karakter adeta.

Bahar’ın en büyük destekçisi ve kızı Şirin’in tüm yaptıklarını görerek adil davranan karakteriyle diziyi izleyenlerin yakından takip ettiği Şerif Erol ile ilgili bilinmeyenleri sizler için derledik.