Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra’da sırlar ortaya mı çıkıyor? Hande’nin başına gelen korkunç olay ne?

Adı Zehra’da sırlar ortaya mı çıkıyor? Hande’nin başına gelen korkunç olay ne?

tarafından zk zk
Adı Zehra'da sırlar ortaya mı çıkıyor? Hande'nin başına gelen korkunç olay ne? 7
Televizyongazetesi/Analiz
Fox’un yeni dizisi Adı Zehra, Cumartesi akşamı 2. bölümüyle ekrana geldi ve kafalarda pek çok soru işareti daha oluşturdu!

Başrollerinde Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un oynadıkları dizi, yine çok heyecanlı bir bölümle ekrana geldi. Babasının zulmünden kaçıp Hande kimliğiyle bilmediği bir ailenin yanına giden Zehra, kendisini kızının yerine koyan Şule’nin gözyaşlarına daha fazla dayanamayıp onu kandırmak istemedi.

Dizinin son sahnesinde polise giden Zehra, her şeyi anlatmaya karar verdi. Bundan sonrasını merak edenler ise 3. bölüm tanıtımında Hande ile ilgili çarpıcı gelişmelerin olacağını ve Zehra’nın bu sırrı çözmeye çalışacağını gördü.

Adı Zehra 2. bölümde Alican Yücesoy’un oynadığı Serkan’ın annesi Şule ile arasında geçen konuşmalar, izleyenlerin hikaye ile ilgili kopuk parçaları bir nebze olsun birleştirmesini sağladı.

Aslında Şule de Serkan da Zehra’nın Hande olmadığını çok iyi biliyor. O kadar eminler ki bu da Hande’ye gerçekte ne olduğunu aslında bildiklerini ortaya koymakta.

Şule ve Serkan’ın konuşmasındaki ipuçları neydi?

(Haberin devamı için sonraki sayfayı tıklayınız…)