Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Berk Cankat hangi hareketiyle meslektaşı Erdem Kaynarca’yı çileden çıkardı?

Oyuncu Berk Cankat hangi hareketiyle meslektaşı Erdem Kaynarca’yı çileden çıkardı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- En son 2018 yılında Bir Deli Rüzgar adlı yapımla ekranlara gelen yakışıklı oyuncu Berk Cankat sonrasında yapımlara ara vermişti. Bu süreçte hayranlarıyla sosyal medya üzerinden hasret gideren oyuncu nihayet 4 yıl aradan sonra Gain TV için çekilen Aslında Özgürsün adlı diziyle ekranlara geri döndü.

9 Mayıs Pazartesi günü yayınlanan yapımda Deniz Çakır ve Bade İşçil ile rol alan oyuncu performansıyla göz doldurdu.

Berk Cankat, yeteneğiyle olduğu kadar yakışıklılığıyla da adından söz ettiren bir isim. Oyuncunun son instagram paylaşımında yakışıklılığı yine başına bela oldu.

Oyuncu Berk Cankat hangi hareketiyle meslektaşı Erdem Kaynarca'yı çileden çıkardı? 7

Oyuncu son paylaşımında Bozcaada’dan bir pozunu yayınladı. Berk Cankat’ın paylaşımına meslektaşı Erdem Kaynarca’nın yaptığı yorum ise hayranlarının gözünden kaçmadı.

Erdem Kaynarca arkadaşının fotoğrafına; “Yeter kardeşim yeter biz senin bu yakışıklılığınla uğraşmak zorunda mıyız? Telef oldu insanlar burda”  yorumunu yaparak tatlı bir serzenişte bulundu. Kaynarca’nın yorumu Berk Cankat hayranlarını da güldürdü.

Berk Cankat’ın rol aldığı Gain TV’de yayınlanan Aslında Özgürsün, feminist yazar Duygu Asena’nın aynı adlı romanından uyarlandı.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Ali Kemal Güven’in üstlendiği dizinin güçlü oyuncu kadrosunda, Bade İşçil ve Deniz Çakır’a Alican Yücesoy, Burak Yamantürk, Saygın Soysal, Berk Cankat, Ceren Taşçı, Perihan Savaş, Sergen Deveci, Aslı İçözü, Nurhan Özenen ve Nükhet Duru eşlik ediyor. Usta oyuncu Zuhal Olcay ise konuk oyuncu olarak Duygu Asena’yı canlandırıyor.