Ana sayfa Dizi Haberleri Ay Yapım bu kez bir Ortadoğu dizisi uyarlıyor! Gönüllerde Kara Para Aşk’ın başrolleri var!

Ay Yapım bu kez bir Ortadoğu dizisi uyarlıyor! Gönüllerde Kara Para Aşk’ın başrolleri var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezona arka arkaya bomba gibi dizilerle gelmeye hazırlanan Ay Yapım yeni bombasını patlattı. Buna göre yapım şirketi bu kez Lübnan yapımı bir diziyi uyarlayacak. Yeni dizi büyük heyecan yaratırken izleyiciler gönüllerindeki başrol oyuncularını açıkladı bile.

Türkiye’nin en başarılı yapım şirketlerinden biri olan Ay Yapım yeni sezonda Lübnan yapımı Al Hayba isimli diziyi Türkiye’ye uyarlayacağını açıkladı. Dizinin oldukça ilginç hikayesi Lübnan-Suriye sınırındaki küçük bir köyde geçiyor.

Al Hayba dizisi beş sezon ve 120 bölümden oluşuyor. Dizinin hikayesi, Lübnan ve Suriye arasındaki tüm kaçakçılık yollarını kontrol eden Şeyh Al Jabal ailesi etrafında gelişiyor. Ailenin, Hayba köyündeki başka bir güçlü aile olan Saeed aşireti ile devam eden tarihi bir kan davası vardır. İki aile, iç çekişmelerle birlikte sürekli birbirleriyle mücadele etmektedir. Hiç bitmeyen kan davası ve asla iyileşmeyen yaralarla, bu aile bu kanunsuz köyde nasıl hayatta kalacaktır.

Ay Yapım bu kez bir Ortadoğu dizisi uyarlıyor! Gönüllerde Kara Para Aşk'ın başrolleri var! 7

Al Hayba dizisinin uyarlanması ile bir ilk gerçekleşecek. İlk kez bir Arap dizisi Türkiye’ye uyarlanacak. Dizi daha duyurulur duyurulmaz büyük heyecan yarattı. Ve haberi duyanlar dizinin başrol oyuncuları için kalplerinden geçen isimleri açıkladı.

İzleyicinin yeni dizinin başrolü için kalbinden geçen iki isim Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek. Yıllar önce Kara Para Aşk dizisinde başrolde oynayan iki oyuncunun çift olarak performansı hala hafızalarda. İzleyiciler ayrıca oyuncunun da Ortadoğulu görünümleriyle bu diziye uygun olduğunu düşünüyor.

12 Mart 2014 tarihinde ilk bölümüyle ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Kara Para Aşk dizisi, 54 bölüm yayınlanmış ve 15 Temmuz 2015’te son bölümüyle final yapmıştı. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Ahmet Katıksız yaparken, başarılı kalemler Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat da senaryoyu yazmışlardı.