Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ebru Şahin, çok sevdiği karakteri Akkız’a bakın nasıl veda etti!..

Oyuncu Ebru Şahin, çok sevdiği karakteri Akkız’a bakın nasıl veda etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Geçtiğimiz sezon ekran macerasına başlayan ATV’nin Destan dizisi, sekizinci yüzyılda geçen hikayesi ve prodüksiyonuyla adından söz ettirmişti.

Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin başrolü paylaştığı dizinin final haberi izleyiciyi bir hayli üzmüştü. Destan dizisi için büyük emekler verildi, oyuncuları ön hazırlık aşamasında pek çok eğitimden geçti.

Dizi ilk başladığında da hem ülkemizde hem de birçok farklı ülkede iyi çıkışlar sergiledi. Ancak dizinin hikayesine yönelik olarak beklentilerin tam olarak karşılanmaması, izleyici ilgisinin azalmasına neden oldu ve Destan dizisinin ikinci sezonda devam etmesi de riskli bulunduğu için projeye daha fazla yatarım yapılmak istenmedi.

İzleyiciyi sevindiren gelişme ise dizinin apar topar yayından kaldırılmaması oldu. Destan dizisi son bir final bölümü ile vedaya hazırlanırken, başrolde yer alan Ebru Şahin, canlandırdığı ‘Akkız’ karakterine instagram hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

A post shared by Ebru Şahin Osman (@rebrusahin)

Ünlü oyuncu paylaşımında duygusal ifadeler kullandı. ‘Akkız’ performansıyla büyük övgüler alan Ebru Şahin, Destan dizisindeki sahnelerinin yer aldığı görüntünün altına; “Sen hep hatırlamak istediğim gibi kal #Akkız, heyecanınla, güzel hikayenle, mücadelenle kal. Hoşça kal” notunu düştü.

Bazı izleyiciler yorumlarında, dizinin final yapacak olmasına inanmak istemediklerini dile getirdiler. Bir çok hayranı ise Ebru Şahin’i özleyeceklerine dair yorumlarda bulundular.

Ebru Şahin ve Edip Tepeli ikilisi izleyicilerin beğendiği bir dizi çifti haline geldi. İkilinin Destan dizisinde geçtiğimiz sezon büyük bir etki bıraktığını ancak projenin ikinci sezonda devam edemeyecek olmasının da kariyerleri adına bir şanssızlık olduğunu söylemek gerekiyor.