Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Hilal Altınbilek hakkında çıkan aşk iddiasıyla ilgili adeta dalga geçti!

Oyuncu Hilal Altınbilek hakkında çıkan aşk iddiasıyla ilgili adeta dalga geçti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı ‘Züleyha’ karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Hilal Altınbilek, oyunculuk performansının yanı sıra aşk hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Bir süredir yazar Metin Hara ile birlikte olan oyuncu 2 ay önce ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti. Hara’yla ayrıldıklarını doğrulayan güzel oyuncu o dönem yaptığı açıklamada; “Konuşup anlaşarak ayrılma kararı aldık. Hiçbir sorun yok. Umarım ikimiz için de hayırlı olur” dedi.

Hilal Altınbilek, önceki gün bir arkadaşının nişanında görüntülendi. Çamlıca Köşkü’nde düzenlenen nişan töreninin çıkışında sosyal medyada içerik üreten Metehan Ağaoğlu ile görüntülenen oyuncu, basında çıkan ‘yeni aşka yelken açtı’ şeklindeki haberlere sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Oyuncu dalga da geçtiği mesajıyla dikkatleri çekti.

Oyuncu Hilal Altınbilek hakkında çıkan aşk iddiasıyla ilgili adeta dalga geçti! 7

Hilal Altınbilek instagram hesabından yaptığı açıklamada; Asistan arkadaşlarımızla da yazmayalık artık. Hayal güzünüzü kendi özel hayatınızda kullanın” ifadelerine yer verdi.

Şimdilerde 4 sezon süren Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yorgunluğunu atan oyuncu, bir süre daha dinlenecek gibi görünüyor.

Bu arada gelen proje tekliflerini de değerlendiren Hilal Altınbilek geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada; “Projeler okuyorum ama zamana ihtiyacım var. Dört sene olunca, kolay değil” şeklinde konuşmuştu.