Ana sayfa Dizi Haberleri Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı söylenen Kral Kaybederse’den önemli haberler var!

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı söylenen Kral Kaybederse’den önemli haberler var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak Kral Kaybederse dizisinin çekileceği çok uzun süredir konuşuluyor. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alacağı söylenen diziden nihayet çok önemli bir haber var.

Budayıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak Kral Kaybederse, yazarın da ortak olduğu OGM Pictures tarafından çekilecek. Kral Kaybederse dizisinin çekileceği haberi neredeyse bir yıl önce duyurulmuştu. Ancak daha fazla bir ilerleme kaydedilmemişti. Dizinin başrolü için görüşülen isimlerden birinin de Kıvanç Tatlıtuğ olduğu belirtildi. Ancak resmi açıklama hiçbir zaman gelmedi.

Ancak görünen o ki Kral Kaybederse cephesinde son günlerde önemli gelişmeler yaşanıyor. Gelen bilgiye göre eğer her şey yolunda giderse Kral Kaybederse aralık ayının ilk günlerinde Star TV ekranında izleyiciyle buluşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde yer alacağı söylenen Kral Kaybederse’den önemli haberler var! 7

Dizinin yönetmenliğini kimin yapacağı belli değildi. Ancak kısa bir süre önce yönetmen netleşti. TRT1’de bu hafta final yapan ve çok sevilen Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı, bu kez yine çok iddialı bir dizi olması beklenen Kral Kaybederse’nin yönetmenliğini üstlenecek.

Tüm bu gelişmelere rağmen Kral Kaybederse cephesinden hala net bir açıklama yok. İzleyici özellikle dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un yer alıp almayacağını merak ediyor. Halen Netflix için çekilen ve Beren Saat’le birlikte başrolünü paylaştığı film için çekimlere devam eden Tatlıtuğ, eğer bu projeyi kabul ederse çok uzun bir aradan sonra yeniden bir ulusal kanal ekranında olacak.

Kıvanç Tatlıtuğ en son 2018 yılında Show TV’de yayınlanan Çarpışma isimli diziyle ekrana gelmişti. Ancak Ay Yapım tarafından çekilen dizi 24. bölümde sona ermişti. Kıvanç Tatlıtuğ bu diziden sonra uzunca bir süre setlere ara vermişti.