Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Sevda Erginci plaj modasının nabzını tuttu!

Oyuncu Sevda Erginci plaj modasının nabzını tuttu!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –Oyuncu Sevda Erginci, TRT1’de yayınlanan yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım’ın ilk bölümüyle 30 Haziran Perşembe akşamı ekrana geldi.

Dizide Ekin Mert Daymaz ile başrolde rol alan oyuncu Bestyle Magazin Dergisi’nin Temmuz- Ağustos ayı sayısının kapağında yer aldı. Oyuncu mayolu pozlarıyla adeta plaj modasının nabzını tuttu.

Ünlü oyuncu dergiye verdiği pozlarla çok konuşulacak. Dergide Sevda Erginci ile ilgili şu ifadeler kullanıldı. “Kariyer yolculuğuna sağlam adımlarla başlayarak her geçen gün başarılarını katlayan bir ismi ağırlıyoruz yaz kapağımızda; Sevda Erginci.

Oyuncu Sevda Erginci plaj modasının nabzını tuttu! 7

Kararlı, tuttuğunu koparan, kendisini çok iyi tanımlayan, üstelik kendiyle bir o kadar barışık ve çalışmaktan yorulmayan bir oyuncu. Yeni hedefleri doğrultusunda koşan, durmayan ve duygularıyla hareket eden biri. Biz de tüm bu yolculuğuna şahit edebilmek için Sevda’yı soru bombardımanına tuttuk ve Çeşme’de harika bir çekime imza attık. Buyrun, siz de çok seveceksiniz!”

Oyuncunun yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım’da zengin ve güçlü bir kadın ile fakir erkeğin aşkı konu ediliyor. Romantik komedi türündeki yapım ilk bölümüyle reytingde yüzleri güldürmedi. Oldukça düşük reyting oranları moralleri bozsa da ilerleyen haftalarda dizinin eğlenceli ve romantik hikayesi ile öne çıkması bekleniyor.