Ana sayfa Dizi Haberleri On parmağında on marifet Metin Akdülger bir hünerini daha ortaya koyarak hayranlarını şaşırttı!

On parmağında on marifet Metin Akdülger bir hünerini daha ortaya koyarak hayranlarını şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Projelerinde son derece seçici olmasıyla bilinen yetenekli oyuncu Metin Akdülger bugüne kadar yer aldığı projelerde başarısını ortaya koymuş bir isim. Aynı zamanda rock şarkıcısı olan ve bir grubu bulunan Akdülger, bugüne kadar kimsenin bilmediği bir hünerini daha ortaya koydu.

En son Disney Plus için çekilen Dünyayla Benim Aramda dizisinde rol alan Metin Akdülger, bugüne kadar hep başarılı projelerde yer aldı. Her projesinde de oyunculuktaki yeteneğini bir adım daha ileriye götürdü. Yakışıklı oyuncu aynı zamanda bir müzisyen. Journers isimli bir rock grubu bulunan oyuncu hem gitar çalıyor hem de şarkı söylüyor.

On parmağında on marifet bulunan başarılı oyuncu yeni bir yeteneğini daha ortaya koydu. Metin Akdülger’in Osman Oğuz Öğün’le birlikte yazdığı Görmüş Geçirmiş Kaptan 88 isimli çizgi roman yayınlandı. Romandaki çizimler Sadi Güran’a ait.

On parmağında on marifet Metin Akdülger bir hünerini daha ortaya koyarak hayranlarını şaşırttı! 7

Dört kitaplık bir seri olacak Görmüş Geçirmiş Kaptan 88’in ilk sayısı Baba’nın Son İcadı okurlarla buluştu. Bilimkurgu türündeki çizgi roman, insanlığın dünyadaki felaketlerden başka bir gezegene sığınarak hayatta kalmaya çalıştığı bir 4120 yılı tasviriyle başlıyor. Hikaye, Kaptan 88’in, Görmüş Geçirmiş Kaptan 88’e dönüşme serüvenini takip ederken Dünya’nın ve insanlığın karşı karşıya olduğu çaresizlikleri kendi özgün kurgusuyla ve kadim mitlerle harmanlıyor.

Genellikle dijital projelerde yer almayı tercih eden Metin Akdülger en son başrollerini Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan’ın paylaştığı Disney Plus dizisi Dünyayla Benim Aramda’da rol aldı.

Oyuncu kendisine gelen birçok teklif arasında anlaşılan televizyon projelerini istemiyor. Dijital dizilerin daha planlı ve oyuncuya daha çok imkan tanıyan yapısı Metin Akdülger’in de tercihi olmuş durumda. 5 yıldır televizyon dizilerinde yer almayan oyuncu, bu tavrı ile de bir mesaj veriyor. Metin Akdülger en son 2016 yılında ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl dizisinde 4. Murat’ı canlandırmıştı.