Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba’nın İlyas Çakırbeyli ile öyle bir benzerliği var ki, ikisi de aynı kafa!

Ozan Akbaba’nın İlyas Çakırbeyli ile öyle bir benzerliği var ki, ikisi de aynı kafa!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli karakteri ile adeta fenomen oldu. Oyuncu, karakterin bazı özelliklerini de yansıtıyor. Karakter direkt birisi, atarlı – giderli ve ne yapacağı belli olmaz. Ancak İlyas dürüstlük konusunda ise ekrandaki iyi örneklerden birisi.

Peki karakteri canlandıran Ozan Akbaba ile İlyas arasında benzerlikler var mı? Dizi TV programına konuşan oyuncu, “Dürüstlüğüm bazen başıma bela olmuştur. Doğru, dürüst bir insan olmak güzeldir” diye konuştu.

İlyas, biraz delidir, sevdiği kadına karşı ise hem saygılı hem de onu aldatmayı kabul etmeyen birisi. Ozan Akbaba bu konuda da karakter ile benzeştiklerini vurguluyor. “Eşime olan sevgim, saygım bakidir” diye konuşan oyuncu, artık durulduğunu da anlattı.

2017 yılının Temmuz ayında Buket Arıkan ile evlenen oyuncu, “Özellikle oğlan olduktan sonra insan bi duruluyor. Öncesinde de durulmuştum, yanlış anlaşılmasın. Aramız iyidir” diyerek de eşine olan bağlılığını ve sevgisini ifade etti.

Ozan Akbaba'nın İlyas Çakırbeyli ile öyle bir benzerliği var ki, ikisi de aynı kafa! 7

Mutfak ile arasının iyi olduğunu anlatan oyuncu, güzel yemek yaptığını, güzel etli yemekler yapabildiğine değindi.

Geçmişinde aşcı yamaklığı yaptığını da anlatan oyuncu, yemek yapmaya ilgisinin de bulunduğunu sözlerine ekledi.