Ana sayfa Dizi Haberleri Ozan Akbaba’nın Kasaba Doktoru dizisindeki rolüne saygısı takdiri hak ediyor!

Ozan Akbaba’nın Kasaba Doktoru dizisindeki rolüne saygısı takdiri hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasaba Doktoru dizisi TRT1 ekranında Cuma akşamları yayınlanıyor. Ozan Akbaba’nın başrolünde yer aldığı dizide, oyuncunun etkili performansı da ilk sezonun öne çıkmasında fayda sağladı. Deniz Can Aktaş, Vildan Atasever ve Hazal Subaşı’nın da başrolünde yer aldığı dizi, hikayesiyle de izleyenleri fazlasıyla etkiledi.

13. bölümü ile geçtiğimiz hafta sezon finali yapan Kasaba Doktoru dizisinde ekibin yoğun çabaları, izleyicilerin de büyük ilgisi ile güzel bir dönem geride kaldı. TRT1 ekranında reytingleri ile bir istikrar yakalayan dizi, daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşması beklenen bir projeydi. Ancak daha iyi reytingler artık ikinci sezonda beklenecek gibi gözüküyor.

Ozan Akbaba dizinin hikayesindeki bütün karakterlerin kendisini etkilediğinden bahsetti. Oyuncu, “İnsani taraflar çok güzel bir şekilde yakalanmıştı” diyerek, tüm karakterlerin bir arka planının olmasının kendisi için etkileyici olduğunu söyledi.

Hakan karakterine “Böyle devam et” tavsiyesinde bulunan Ozan Akbaba, bu karakterin çok hoşuna gittiğini de ifade etti. Oyuncu adına bu dizide en çok zorlayan konu bir doktor olduğuna izleyicileri ikna etmesi gerekliliğiydi. Ozan Akbaba da bunun için büyük bir çaba harcadı.

Oyuncu, “Yaptığım her hareketin işini yapan bir doktorun el hareketine benzemesi gerekiyordu. O yüzden kendimce bir şeyler yapmaya çalışıp, yırttığımı düşünüyorum. Umarım güzel olmuştur” diye konuştu.

Hakan karakterinin işine duyduğu saygının kendisi ile özdeş bir durum olduğunun altını çizen Ozan Akbaba, şu sözleri söyledi: “Ben de Hakan kadar işime saygı duyuyorum diyebilirim.”

Ağustos ayı içinde dizinin ekibi yeniden bir araya gelecek ve ikinci sezon çekimleri de başlayacak.