Ana sayfa Sosyal Medya Yılın düğününün tarihi belli oldu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç önümüzdeki ay evleniyor!

Yılın düğününün tarihi belli oldu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç önümüzdeki ay evleniyor!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ve yaz sonu nikah masasına oturmaya hazırlanan ünlü oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç’un nikah tarihi belli oldu.

Ünlü çift 28 Ağustos’ta evleniyor.  Kanal D ekranlarında hafta içi her gün ekrana gelen Magazin D Yaz programı Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin 28 Ağustos’ta evleneceğini duyurdu…

Çift şu sıralar ön balayında. Disney Plus’ta yayınlanacak olan Dünyayla Benim Aramda isimli dizinin çekimlerini tamamlayan oyuncu nişanlısı Oğuzhan Koç ile birlikte tekneyle Göcek koylarını dolaşıyor. Çift güneş ve denizin tadını çıkarıyor.

Yılın düğününün tarihi belli oldu! Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç önümüzdeki ay evleniyor! 7

Demet Özdemir, tatil sonrası yoğun iş temposuna geri dönecek. Oyuncu, Temmuz ayının başlarında, Aşk Taktikleri 2 filmi için sete çıkacak. Şükrü Özyıldız ile başrolde yer alacak olan oyuncu, ilk filmde olduğu gibi yine hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Aşk Taktikleri 2 filminin yine eğlenceli bir hikaye sunması beklenirken, çekimlerin 5-6 hafta kadar devam etmesi bekleniyor. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un bu projenin çekimlerinin tamamlanmasının ardından Ağustos ayının sonlarına doğru evlenme planı yaptıkları konuşuluyordu. Nitekim çiftin 28 Ağustos’ta evleneceği kesinlik kazandı.