Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni gününde Son Yaz muhteşem döndü ama reytingler hayal kırıklığı yarattı!

Yeni gününde Son Yaz muhteşem döndü ama reytingler hayal kırıklığı yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son Yaz dizisi ilk sezonda çok başarılı sonuçlar alan ve hikayesi çok beğenilen bir dizi oldu… Yaz döneminde ara veren Son Yaz’da yaşanan ayrılıklardan sonra yeni oyuncular da hikayeye dahil oldu.

Geçen sezona göre hem bazı karakterlerin ayrılması hem yeni karakterlerin gelmesi hem de gün değişikliği yaşanmasının nasıl bir sonuç doğuracağı merak konusu oldu… Reytingler ortaya çıkınca Son Yaz dizisinin geri dönüşünün beklentilerin çok altında gerçekleştiği görüldü…

Ali Atay, Alperen Duymaz, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezon başlangıcı ortalama oranların bile altında gerçekleşti. Dizinin ilk sezonda bıraktığı yerden çok daha düşük bir reytinglerle ekrana dönüşünü izliyoruz.

Gün değişikliği mi yoksa ekrandaki izleyici azlığının bir sonucu mu bilinmez… Ancak Son Yaz dizisinin önümüzdeki haftalarda reytinglerde iyi bir sıçrama yapması da şart.

22. bölümü tüm kişiler kategorisinde altıncı olabilen dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde ise günü dördüncü olarak tamamladı. Ancak bu sıralama sizi yanıltmasın, reyting rakamları tatmin edici değil.

Son Yaz hayranları da sosyal medyada yaptıkları yorumlarda reytingleri bu kadar düşük gelmesine anlam veremedi. Dizinin çok başarılı bir bölüm sonrasında düşük reytingler alması gelecek haftalar için de bir soru işareti doğurdu. Bakalım Son Yaz ilerleyen haftalarda bu durumu düzeltebilecek bir atak yapabilecek mi?

Son Yaz dizisinin 23. yeni bölümü 25 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak. İşte yeni bölüm fragmanı: