Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ozan Güven’e sanatçıların az tepki gösterdiği konusunda Hande Doğandemir’den itiraz!

Ozan Güven’e sanatçıların az tepki gösterdiği konusunda Hande Doğandemir’den itiraz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı ile ilgili birçok bilgi ve görüntü basın yayın organlarında yayınlandı. Ozan Güven’in eski sevgilisine şiddet uyguladığı yönünde soruşturma da başlatıldı. Bu soruşturma devam ederken, Ozan Güven kendisinin de şiddet gördüğünü belirterek, karşı bir şikayette de bulunmuştu.

Magazin gündemini uzun süre işgal eden bu konu hakkında sanatçıların yeterince tepki göstermediği yönünde bir algı da oluştu. Muhabirler bu durumu Hande Doğandemir’e sordu. Ancak oyuncu bu algıya karşı çıktı.

Kadına şiddet konusunda sorulan soru üzerine oyuncu, bu durumun çok üzücü olduğuna değindi ve şöyle konuştu: “Bunun önüne geçilmesi için çok ciddi kararlar alınması gerekiyor.Üzülmekten de tepki göstermekten de yorulduk ve çaresiz hissediyoruz.Gerçekten çok üzücü.”

Sanatçıların Ozan Güven olayında, çok fazla eleştiri yapmadıkları yönündeki yoruma katılmayan Hande Doğandemir, birçok kişinin gerekli eleştirileri yaptığını ifade etti.

Hande Doğandemir, “Çok da eleştirildi çok da tepki aldı. Ben tanımıyorum açıkçası ama, hiçbir şekilde hiçbir insana şiddetin zaten hoş görülür, anlaşılır bir tarafı yok benim için” şeklinde konuştu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz: