Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi başarılması zor işler yapıyor!

Sen Çal Kapımı dizisi başarılması zor işler yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i başrolde buluşturan Sen Çal Kapımı dizisi şimdiye kadar 3 bölüm olarak ekranda yer aldı. FoxTV’de izleyicilerle buluşan dizinin çekiciliği ve eğlenceli sahnelerinin geri dönüşü, hem reytinglerde hem sosyal medyada hem de youtube izlenmelerinde görülebiliyor.

Çok iyi reytingler elde eden dizi 2.bölümde 8’li reytinglere çıkmıştı. 3.bölümde reytingler bir kademe düşüş sergilese de yine çok yaz ekranındaki diğer dizilerin çok üzerinde. ABC1de 7,41, totalde 7.23 ve AB grubunda ise 6.67 reyting alan 3. bölüm, diziye gösterilen ilginin büyüklüğünü de anlatıyor. Yaz ekranında bu reytinglere ulaşmak her programın başarabileceği bir iş değil.

Dizinin sosyal medyada yarattığı etki de günden güne artıyor. Çarşamba akşamları adeta sosyal medyada patlama yaşanıyor ve dizi günün en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor.

Yeni bölüm fragmanlarına gösterilen ilgi de son derece dikkat çekici. Örneğin 23 Temmuz’da yayınlanan 4.bölüm ilk fragmanı toplamda 2 milyonun üzerinde izlenmeye 24 saatten daha az bir sürede ulaşmayı başardı. Sen Çal Kapımı, her yönüyle ekrana damgasını vurmaya başladı.

İşte dizinin 29 Temmuz Çarşamba günü yayınlanacak olan 4.bölümden ilk görüntüler… İzleyiciler şimdiden heyecan ve merakla yeni bölümü iple çektiklerini belirten yorumlarda bulunmakta…