Ana sayfa Dizi Haberleri Hande Doğandemir’in Güneşi Beklerken dizisi şaşkınlığı!

Hande Doğandemir’in Güneşi Beklerken dizisi şaşkınlığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Güneşi Beklerken isimli diziyle büyük çıkış yapan Hande Doğandemir, 2 Temmuz 2013 ile 27 Temmuz 2014 tarihleri arasında yayınlanan projenin hala konuşuluyor olmasından son derece memnun.

Hande Doğandemir, tekrar bölümleri de sıklıkla yayınlanmakta olan projede; Emre Kınay, Kerem Bürsin, Yağmur Tanrısevsin, İsmail Ege Şaşmaz, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ gibi isimlerle birlikte rol almıştı. Toplam 54 bölüm süren Güneşi Beklerken, birçok ödül kazanmış ayrıca yurt dışında da ilgi gören yapımlardan birisi olmuştu.

Yayınlandığı her dönem reytinglerde iyi sonuçlar alan Güneşi Beklerken ile ilgili konuşan Hande Doğandemir, bu duruma biraz da şaşırıyor. Oyuncu, “Gerçekten özel bir iş hakikaten. Her gösterildiğinde de seyircisi çok sadık, izlemeye devam ediyor. Ben de denk gelince bakıyorum” şeklinde konuştu.

Güneşi Beklerken dizisi Kanal D’de yayınlanmıştı. Dizi birçok kez tekrar bölümleri ile izleyicilerle buluştu.Ayrıca Teve2 kanalında da zaman zaman gösterildi. Güneşi Beklerken hayranları, her tekrar bölümde hem ekran başından hem de sosyal medyadan anılarını tazeledi.