Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Borak, İstanbullu Gelin’e böyle veda etti…Yorum üstüne yorum yağdı…

Özge Borak, İstanbullu Gelin’e böyle veda etti…Yorum üstüne yorum yağdı…

tarafından zk zk

Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde Begüm karakterini oynayan Oyuncu Özge Borak, dün akşamki yeni bölümde Begüm’ün ölmesiyle diziye veda etti.

Özcan Deniz, Aslı Enver ve İpek Bilgin’in başrollerinde oynadıkları dizide yaşanan olay, beklenmedik bir sonla noktalandı. Yakalandığı hastalığı yenmek için uğraşan Begüm’ün ani ölümü, ekran başında diziyi izleyenleri de hem şaşırttı hem üzdü. Sosyal medyada Begüm’ün diziden ayrılması nedeniyle pek çok yorum yapan izleyicilere Özge Borak da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hem izleyiciye hem de diziye veda etti.

İşte Özge Borak’ın o mesajı:

“Ne güzel bir mesleğe sahibim… Her gün dua ediyorum ki mutlu olduğum bir iş yapıyorum. Çok şükür… Özellikle bugün yazdığınız her şeyi okudum, okuyorum… Yüzlerce, yüzlerce mesaj yağdı, hala yağıyor. İnanılmaz… O kadar güzel şeyler yazıyorsunuz ki ağlattınız beni. Evet, İstanbullu Gelin’deki yolculuğum sona erdi. Yönetmenlerime, oyuncu arkadaşlarıma, ekip arkadaşlarıma, bu iş için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İçinde olmaktan gurur duyduğum işlerden biri oldu. Sizi çok seviyorum. Varolun… Ve siz sevgisini esirgemeyen güzel insanlar, gitme diyenler, övgüler yağdıranlar, eksik olmayın. Bu sözlere, bu sevgiye layık olabiliyorsam ne mutlu bana… Yeni işlerde tekrar beraber gülüp, beraber ağlamak dileğiyle.. Hoşçakalın…”