Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel, Bay Yanlış dizisi başlamadan doğru adımı attı!

Özge Gürel, Bay Yanlış dizisi başlamadan doğru adımı attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gold Film imzalı Can Yaman ve Özge Gürel’in başrollerinde yer alacağı dizinin ilk detayları ortaya çıkmaya başlamıştı. Bay Yanlış dizisinin haberlerinin çıkmasının ardından Özge Gürel ve Can Yaman hayranları bu durumdan çok memnun oldu. Zira bu yapımın en çok da yurt dışında ilgi göreceği kesin.

Can Yaman ve Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, yurt dışı odaklı çalışacaklarını ve romantik komedi dizilerinin çok tuttuğu için de bu yönde ilerleyeceklerini aylar önceden söylemişti.

Can Yaman’ın sözlerine yönelik tepkilerin azalmasının ardından dizi projesinin ortaya çıkması hayranları için büyük sürpriz oldu. Özge Gürel ise partnerinin gündem olan ‘libidolu, libidosuz’ oyuncu ayırımı ile ilgili soruya verdiği yanıt ile çok doğru yaptı.

Gürel, “İnsanların bir cümleyle linç edilmesi benim tarzım değil, doğru da değil. Böyle şeyleri sevmiyorum” diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.

Daha önce Dolunay dizisinde başrolde yer alan iki ünlü isim, şimdi de yeni dizide yine iyi bir ikili oluşturacaklarını göstermiş oldu.