Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel cesur kıyafetiyle olay oldu, giyim tercihinin detaylarını verdi

Özge Gürel cesur kıyafetiyle olay oldu, giyim tercihinin detaylarını verdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, katıldığı bir davette güzel giyim üzerine söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Önceki gün katıldığı davette de kameralara konuşan Özge Güzel,güzelliğin insanın içinden başladığını söyledi.

Oyuncu, “Gerçekten dış giyim elbette önemli. Ama asıl olan galiba biraz içimizdekiler. Oradan başlıyor, hazırlık süreci kendimiz için en azında. Evde pijamayla kimse görmüyor durumunda değilim. Ben iyi kumaşları ve sevdiğim tasarımları kendime giymeyi de seviyorum. İlaha dışarı çıktığımda birileri görsün ya da daha şık olayım diye değil, kendim içinde giymek istiyorum” diye konuştu.

Özellikle yurt dışındaki hayranlarından çok sayıda mesaj alan, popülerliğini dünyanın farklı bölgelerinde de artırmakta olan Özge Gürel, en son Sumru Yavrucuk ile birlikte Annem filminde başrolde yer almıştı. Gürel, performansıyla bir hayli beğeni toplamıştı.

Gürel, instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla takipçileri ile etkileşimde kalmaya devam ediyor.

Instagram hesabından seksi pozunu paylaşan oyuncuya hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum yapıldı. Gürel’e 5 saat içinde gelen beğeni sayısı 140  binin üzerindeydi.

Özge Gürel cesur kıyafetiyle olay oldu, giyim tercihinin detaylarını verdi 7

Takipçilerinin yeni bir dizide yer almasını arzu ettiği oyuncu, bilindiği üzere Kiraz Mevsimi dizisinden bu yana Serkan Çayoğlu ile aşk yaşamakta.

Çifte çok sayıda teklif geliyor. Birlikte proje yapmaya sıcak bakan ünlü ikili, teklifler geldiğini ama doğru bir proje beklediklerini belirtiyor.

Çift birlikte proje yapacak ise dizi yerine sinemayı tercih edeceklerini belirtiyor.