Ana sayfa Dizi Fragmanları Özge Gürel hayranlarının merakla beklediği Hayaller ve Hayatlar’ın ilk bölüm tarihi!

Özge Gürel hayranlarının merakla beklediği Hayaller ve Hayatlar’ın ilk bölüm tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisinden sonra hayranlarından uzak kalan Özge Gürel, bir süredir özlediği dizi setlerine yeniden döndü. Bein Connect platformunda yayınlanacak olan yeni dizi için oluşturulan güçlü ekibin başrollerinden birisi de Özge Gürel oldu.

Trajik hikayelerin anlatılacağı dizide 4 yakın arkadaşın farklı hayatları ele alınacak. Günümüz dünyasına yönelik bir çok mesajın da verileceği Hayaller ve Hayatlar dizisinde aile ile toplum baskısı altındaki kadınların hayalleri ile gerçekler arasına sıkışması anlatılacak.

Çatışmaların yer alacağı dizinin hikayesi günümüz dünyasına yönelik olduğu için dizinin çok ilgi görmesi bekleniyor.

Birbirine her koşulda destek olan dört kadının hayatları, alacakları beklenmedik bir haberle altüst olacak. Bu haberle gizemli bir maceranın içine dahil olan kahramanlarımız, hayallerinden de vazgeçmeyecek.

Özge Gürel, Aybüke Pusat, Melisa Aslı Pamuk, Yeşim Ceren Bozoğlu, Yusuf Çim, Serkay Tütüncü, Ekin Mert Daymaz’ın kadrosunda yer aldığı dizinin ilk bölümü 17 Şubat Perşembe günü yayınlanacak.

Dizi hayranları heyecanla ilk bölümü bekliyor. Özellikle de Özge Gürel’in takipçileri sosyal medyada ilk bölüm heyecanı yaşadıklarını belirten çok sayıda paylaşımda bulunmuştu. Yayın tarihinin belli olması ile birlikte bu heyecan daha da artmış durumda.