Ana sayfa Sosyal Medya Savaşçı dizisi Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’a yeni bir hayatın kapısını açtı!

Savaşçı dizisi Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy’a yeni bir hayatın kapısını açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı isimli dizi Fox TV ekranında toplam 5 sezon yayınlandı. İlk 4 sezonda başrolde Berk Oktay vardı ve hayranlarını çok mutlu eden güzel bir dönem geçirdi…

Berk Oktay’ın 4 sezon sürükleyici isim olduğu Savaşçı dizisinin ilk iki sezonundaki partneri ise Yıldız Çağrı Atiksoy oldu… İki ünlü isim dizi sırasında normal bir arkadaş olarak sette dostluk geliştirmişti. Atiksoy’un hikayeden ayrılmak istemesinin ardından da ikili ayrı düştü.

Aradan geçen 2 yılın ardından tesadüfen bir davette bir araya gelen Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, birbirlerinden etkilendiklerini gizlemedi ve bu yeni bir aşkın da doğuşunu sağladı…

Bir süredir mutlu bir birliktelik yürüten iki oyuncu, Savaşçı dizisindeki iki sezonluk dostluğun ardından, şimdi evlilik yolunda ilerliyor.

İzmir’de sevgilisini ailesinden isteyen Berk Oktay, ne kadar büyük aşkla bağlı olduğunu birçok kez ifade etti. Aynı durumu yaşayan Yıldız Çağrı Atiksoy da kameralar önünde aşkını çeşitli zamanlarda dile getirmişti.

Savaşçı dizisi Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy'a yeni bir hayatın kapısını açtı! 7

Savaşçı dizisi, yaz aylarında evlilik planları yapan iki ünlü oyuncunun tanışmasına vesile oldu ve böylelikle bir dizi aşkı da yıllar sonra gerçeğe döndü.

Yasak Elma dizisinde Çağatay karakteri ile etkili bir performans ortaya koyan Berk Oktay ile, Kuruluş Osman dizisine geçen sezon Malhun Hatun karakteri ile dahil olan Yıldız Çağrı Atiksoy, dizileri sezon finali yaptıktan sonra evlilik hazırlıklarını hızlandıracak.