Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel hayranlarının, Serkan Çayoğlu takıntısı!

Özge Gürel hayranlarının, Serkan Çayoğlu takıntısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Gürel, yeni dizisi Bay Yanlış ile yakın bir zaman sonra izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk fragmanı yayınlandı. 26 Haziran Cuma tarihinde de ilk bölüm ekrana gelecek. Fragmanı instagram hesabından paylaşan Özge Gürel hayranları, Can Yaman’ı nedense tam olarak oyuncuya yakıştıramadı.

Instagram’daki paylaşıma yorum bırakan Özge Gürel hayranları, “Keşke Serkan Çayoğlu olsaydı, dizi patlama yapardı” diyerek yorumlarda bulunuyor.

Gold Film imzalı Bay Yanlış dizisi, yurt dışını odaklayan bir yapım. Yapımcı Faruk Turgut, Erkenci Kuş’un başarısından sonra romantik komedi hikayesi yapacağını ve yurt dışını da hedef olarak seçtiğini açıklamıştı.

Can Yaman tercihi de ünlü oyuncunun yurt dışında büyük bir hayran kitlesinin bulunması… Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu daha önce Kiraz Mevsimi isimli dizide başrolde yer aldı. İkili dizinin setinde başlayan aşklarını halen tutkuyla sürdürüyor.

Özge Gürel hayranları, Kiraz Mevsimi’nden sonra ikiliden birlikte başka projeler beklemişti. Ünlü çift, yaptıkları açıklamalarda birlikte dizide yer alma konusunda yeşil ışık da yakmıştı.

Ancak Can Yaman’ın belirleyici olduğu, Özge Gürel’in de yurt dışında son dönemde en popüler olan genç oyuncular arasında bulunduğunu hemen hatırlatalım.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

26 Haziran cuma ???? @bayyanlisfox @goldfilmyapim @canyaman @denizxyz @aslizengin.11 ????

Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)’in paylaştığı bir gönderi ()