Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel için Bay Yanlış dizisinin en keyifli yönü!

Özge Gürel için Bay Yanlış dizisinin en keyifli yönü!

tarafından ker_def

Özge Gürel, Bay Yanlış dizisi için iddialı konuştu… Bay Yanlış dizisi bugün Fox TV ekranında ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Ezgi karakteri ile izleyeceğimiz Özge Gürel de uzun bir aranın ardından yeniden ekranda hayranları ile buluşacak.

Sadece Türkiye’de değil, dünyanın dört bir yanındaki Özge Gürel hayranları heyecanla dizinin başlamasını bekliyor.26 Haziran Cuma saat 20.00’de Fox TV ekranının karşısına geçecekler neler bulacak?

Özge Gürel, bu konuda oldukça iddialı sözler söyledi. Oyuncu her şeyden önce izleyicinin renkli bir hikaye bulacağını net bir şekilde ifade ediyor. Ayrıca, dizinin çekimlerinde kendilerinin de çok eğlendiğini ve ekran başındaki izleyicilerin de dizi ile neşe bulacaklarını düşünüyor.

Özge Gürel, Bay Yanlış için şöyle konuştu: “Doğru bilinen yanlışlar, yanlış bilinen doğrular içinde, kendi olmakta, kendi kalmakta inat etmenin eğlencesi üzerine renkli bir hikaye geliyor, anlatması bile keyifli bir de işi düşünün. 26 Haziran Cuma sizlerleyiz.”

Oyuncu televizyon ekranında en son 2018-2019 sezonunda Muhteşem İkili isimli dizide Nilüfer Can olarak yer almıştı. Dizi 12 bölüm sürdü. Oyuncu, yaklaşık 1,5 yıldır ekrandan uzaktaydı.