Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel konuşunca, Hayaller ve Hayatlar dizisine ilgi daha çok arttı!

Özge Gürel konuşunca, Hayaller ve Hayatlar dizisine ilgi daha çok arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayaller ve Hayatlar en heyecanla beklenen yeni dizi oldu! Özellikle kadın dizi hayranları Bein Connect platformunda yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar isimli yapımı heyecanla bekliyor. Dizinin çekimleri devam ederken, yayınlanan fragmanlara gösterilen ilgi de dikkatlerden kaçmıyor.

Hayaller ve Hayatlar dizisinin trajik bir hikayesinin bulunduğunu söyleyen Özge Gürel, sette kendisini çok iyi hissettiğini ve yeniden dizilere döndüğü için de çok mutlu olduğunu söyledi. Seyicilerin ilk bölümü izledikten sonra hikayeye daha çok yoğunlaşacaklarını bildiğini belirten oyuncu, çok tatlı bir hikaye olduğunu anlattı.

Özge Gürel konuşunca, Hayaller ve Hayatlar dizisine ilgi daha çok arttı! 8

Oyuncu, “Şahane kadro değil mi?” diyerek çok iyi bir ekip oluştuğunu belirtirken, tüm oyuncuların da karakterlerine çok yakıştığını belirtti. Özge Gürel’in sosyal medyadaki takipçilerini de çok etkileyen bu sözleri heyecanın artmasını sağladı.

Sosyal medyada hem yerli hem de yabancı dizi hayranlarının hakkında en çok konuştukları ve en çok merak edilen dizilerin başında Hayaller ve Hayatlar geliyor. Özellikle de Özge Gürel’in tüm dünyaya yayılan hayran kitlesinin bu diziye büyük önem verdiğini sosyal medya mesajlarından görebilirsiniz.

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizi, dört yakın arkadaşın farklı hayatlarını ve hayallerini izleyicilerle buluşturacak.

Özge Gürel konuşunca, Hayaller ve Hayatlar dizisine ilgi daha çok arttı! 9

Keyifli ve gizemli bir hikayeye sahip olan “Hayaller ve Hayatlar”ın setinde yoğun tempoya rağmen birbirinden eğlenceli anlar yaşanıyor. Dizi oyuncularının neşesi, tüm setin havasını değiştirip soğuk kış günlerinde ortaya sıcak ve samimi bir set ortamı çıkarttı. Setten paylaşılan fotoğraflara da sosyal medyada yoğun bir ilgi oldu.

Dört hayal ve dört hayat izleyeceksiniz. Hayaller ve Hayatlar yakında Bein Connect platformunda izleyicilerle buluşacak. Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda henüz bir bilgi yok.