Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel nasıl büyük bir fırsat kaçırmış, hayret edeceksiniz!

Özge Gürel nasıl büyük bir fırsat kaçırmış, hayret edeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Özge Gürel ve Serkançayoğlu’nun başrolündeki Kiraz Mevsimi dizisi unutulmayan yapımlar arasında. Özge Gürel, 2010 yılında Kızım Nerede dizisiyle başladığı ekran macerasında Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Rana Hatun ile dikkat çekmiş, Medcezir dizisinde ise Ada olarak ünlenmişti.

Ancak Özge Gürel ve sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun tanışmasını ve büyük aşklarının başlamasına sebep olan yapım Kiraz Mevsimi idi… Dizi o kadar çok beğenildi ki, Türkiye’de unutulmaz yapımlar arasında yer aldı. Öykü Acar karakterine hayat veren Özge Gürel de o dönem popülerliğe kavuşmuştu.

Kiraz Mevsimi dizisinin yurt dışına satılması ile Özge Gürel, ününe ün kattı. Ancak bu durumu kullanıp yurt dışına yönelik ciddi bir atak, çalışma yapmadı.

Özge Gürel nasıl büyük bir fırsat kaçırmış, hayret edeceksiniz! 8

Şimdilerde Özge Gürel’in ve sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun ne kadar büyük bir fırsatı kaçırdığı Can Yaman ile ortaya çıktı.Dolunay dizisi 2017 yılında yayınlandı ve Can Yaman ile Özge Gürel yine büyük başarıya imza attı.

Can Yaman, o günlerde İtalya’da gördüklerine kendisi bile çok şaşırdığını Hürriyet gazetesindeki röportajında itiraf etti.

Gürel’in İtalya’da ne kadar popüler olduğunu Dolunay dizisi için birlikte çalıştıkları zaman anlayan Can Yaman, röportajda şu ifadeleri kullandı:

Özge Gürel nasıl büyük bir fırsat kaçırmış, hayret edeceksiniz! 9

– “Kiraz Mevsimi”… Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel başroldeydi. Ben Özge ile “Dolunay” dizisi için tanıştığımda İtalya’da yolda yürüyemiyordu. Özge ile partner olunca İtalyanlar beni de takip etmeye başladı. Benim bu noktada en büyük avantajım İtalyan Lisesi mezunu olmam oldu. Onların dilini konuşuyordum ve İtalyanlara bu çok sıcak geldi. Sonra “Dolunay”da bana İtalyanca sahneler koymaya başladık. Sosyal medyama da İtalyanca videolar koyuyordum. “Dolunay” sosyal medya üzerinden İtalya’da patladı. Bu sefer ben Serkan ve Özge ikilisinden sıyrıldım. Sonra “Dolunay”ın haklarını aldılar. İtalya’ya satılan ikinci dizi, “Kiraz Mevsimi”nden sonra “Dolunay” oldu. İkisinin ortak noktasına dikkat ettin mi?”

İşte Can Yaman için bir Avrupa’da başarının başlangıç hikayesi olan Dolunay dizisi, aslında Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu için de bir fırsat penceresiydi.

Özge Gürel, yurt dışında hala çok ünlü. Yabancı takipçileri için hala her yaptığı takip altında. Ancak bir Can Yaman gibi bunu büyütüp, geliştirmediği için bugün çok daha ünlü olmak gibi büyük bir fırsatı da kaçırdığı ortaya çıkıyor.