Ana sayfa Sosyal Medya Şimdi Demet Özdemir, Can Yaman’ın attığı taşa yanıt vermez ama verseydi ne söylerdi?

Şimdi Demet Özdemir, Can Yaman’ın attığı taşa yanıt vermez ama verseydi ne söylerdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz -Erkenci Kuş dizisi, Ağustos ayında final yaparak sona erdi. Can Yaman ve Demet Özdemir’in yolları da ayrıldı. Ancak Can Yaman, hala partneri Özdemir hakkında konuşmaya devam ediyor. Özdemir ise zorunlu olarak iki cümle söylemek dışında eski partneri ile yolu cümlelerde bile kesişmedi…

Can Yaman, Erkenci Kuş rüzgarını hala sürdürme peşinde… Demet Özdemir ise çoktan Sanem karakterini unutup “Doğduğun Ev Kaderindir” dizisine adapte oldu ve eski anıları hiç gündeme getirmiyor.

Hürriyet gazetesinde Cengiz Semercioğlu’na konuşan Can Yaman, Demet Özdemir ile ilgili iki konuyu gündeme getirdi.

Birincisi, 20. bölümden itibaren yani Kasım 2018 itibariyle sevgili olduklarıydı ve bu açıklaması magazin gündemine bomba gibi düştü.Aslında aşk yaşadıkları iddiası çok dillendirilmişti ama hiçbir zaman taraflar bunu kabul etmedi. 2018 yılının Kasım ayında yapılan haberlerde ikilinin Maslak Esnaf’ta düzenlenen doğum günü partisinde aşklarının kanıtlandığı ifade edildi.Ama ne Can ne de Demet bu durumu kabul etmemişti.

Şimdi Demet Özdemir, Can Yaman'ın attığı taşa yanıt vermez ama verseydi ne söylerdi? 8

Can Yaman’ın röportajında asıl dikkat çeken nokta ise partnerine sosyal medya kullanımı konusunda attığı taş idi… Erkenci Kuş dizisinde Can Yaman’ın popüler olup da neden Demet Özdemir’in bu kadar popüler olmadığı sorusunu, Yaman şöyle yanıtladı:

“Demet de sosyal medyayı benim gibi dizisi için kullanmaz. Habire Instagram’a selfie pozu atar. Benim aynada kendimi çektiğimi göremezsin. Bazen hayranlarımın yorumlarına teşekkür ediyorum, bazen İtalyanca ve İspanyolca video çekiyorum.”

İşte bu sözlerle Özdemir’e adeta sosyal medya dersi veren ve iyi kullanamadığı yorumunda bulunan Can Yaman, Demet Özdemir hayranlarını bir hayli kızdıracak.

Şimdi Demet Özdemir, Can Yaman'ın attığı taşa yanıt vermez ama verseydi ne söylerdi? 9

Eminiz ki kendine yeni yol çizen ve yeni dizisi ile gündem olmak dışında başka bir gündem yaratmak istemeyen Demet Özdemir, atılan bu taşa yanıt vermeyecek.

Peki ünlü oyuncu yanıt vermek isteseydi ne söylerdi? Bunu bilemeyiz ama Demet Özdemir’in bugüne kadar sergilediği tutumu düşünerek, biz Can Yaman’a şu sözlerle yanıt verelim:

“Sevgili Can, Erkenci Kuş’ta seni başarılı ve akıllı birisi olarak gösterdiler. Demet ise saftirik ve sürekli hata yapan birisiydi. Can Divit ile sen karizma kasabilirsin, bu karakteri içselleştirebilirsin ama partnerin Sanem’in saftirikliğinin neresinden tutsun?

Sevgili Can, eğer bir karakteri bu kadar çok yükseğe çıkartırsan üzerine yapışır, bir daha kurtulamazsın. Her yeni işinde sana engel olur. Bunu da zamanla tecrübe edersin.

Sosyal medyaya da fazla aldanma, sanal alemde bir dönem parlayıp, sonra sönen çok yıldız var. Kariyerini sosyal medya üzerine kurma, sonra gelip geçici bir heves olup zihinlere yerleşmeden unutulup gidebilirsin.

Yol kazası yaşamamak adına geçmişi bir kenara bırakıp, hiç kimseye de gönderme yapmadan, sadece kendi işine ve yoluna bakman senin adına çok daha iyi olur…

Yolun açık olsun, başarılarını daima yazacağız.Hatalarını da açık yüreklilikle ifade edeceğiz…”