Ana sayfa Sosyal Medya Merve Boluğur, eleştirilere Marilyn Monroe’nun sözüyle noktayı koydu!

Merve Boluğur, eleştirilere Marilyn Monroe’nun sözüyle noktayı koydu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Acemi Cadı isimli diziyle tanındıktan sonra Küçük Sırlar, Kuzey Güney, Muhteşem Yüzyıl ve son olarak da 2017 yılında İçimdeki Fırtına dizisinde oynamıştı Merve Boluğur. Oyuncu, şu sıralar bir projede yer almıyor ancak sosyal medya paylaşımları sayesinde de gündemde kalmaya devam ediyor.

Boluğur, yazın erkek arkadaşı ile Alaçatı’da bol bol magazin basınına malzeme olurken, kendisi de sosyal medyadan paylaşımlar yapmıştı. Oyuncu, bilindiği gibi bir dönem şarkıcı Murat Dalkılıç ile evliydi. Şimdilerde bekarlığının tadını çıkaran Merve Boluğur, verdiği cesur pozlarla da dikkat çekiyor.

Kimseye aldırmadan canı nasıl isterse öyle yaşamaya çalışan ve bunu da 16 Eylül’de doğum günü için yaptığı paylaşımda açıkça yazan Boluğur, “…derin duygular ne de olsa bizim işimiz, bildiğimizi okumak da yolumuz” diyerek kimsenin düşüncesini önemsemediğini de ortaya koymuştu.

Boluğur, cesur söylemleri, tavırları ve paylaşımlarıyla sosyal medyada takipçileri tarafından ilgiyle izlenmekte. Merve Boluğur, şu sıralar bir projede yer almasa da gündemde kalmaya devam ediyor.

Oyuncunun son paylaşımı ise kendisini eleştirenlere toptan bir yanıt olmuş…

İşte o paylaşım:

Ben kelimenin tam anlamıyla bir kadınım ve bunun tadını çıkarıyorum⭐️marılyn monroe

Merve Boluğur, eleştirilere Marilyn Monroe'nun sözüyle noktayı koydu! 7