Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nu, Bay Yanlış ve Yeni Hayat dizileri ayırdı!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nu, Bay Yanlış ve Yeni Hayat dizileri ayırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte oynayan ve sonrasında sevgili olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, uzun yıllardır ilişkilerini mutlu bir şekilde sürdürüyor.

En son Muhteşem İkili dizisinde oynayan Özge Gürel, yaz sezonunda ekrana Can Yaman ile birlikte rol aldığı Bay Yanlış dizisiyle dönmüştü. Gürel, Ezgi karakteriyle yazın en sevilen romantik komedi dizilerinden birinde rol alıyor.

Serkan Çayoğlu ise uzun süredir ekranlarda yoktu. Geçtiğimiz sezon TRT’nin Halka dizisinde rol almıştı. Ancak dizi 2019’un Mayıs ayında bitmişti.

Bir yıldan uzun bir süredir ekranlarda olmayan oyuncu, Eylül ayında Yeni Hayat isimli diziyle ekranlara dönecek.

Kanal D’nin Yeni Hayat dizisi ile yeni sezonda ekranda yer almaya hazırlanan Serkan Çayoğlu, karantina sürecinden sonra yeniden arkadaşları ile sette buluştuğu için çok memnun.

Her iki oyuncu da Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da dizileriyle tanınıyor. Aşkları ise 5 yılı aşkın bir süredir devam etmekte.

İkilinin hayranları merak etmesin! Zira birliktelikleri bitmedi.

Özge Gürel, birlikte hazırlanıp çantalarını alıp evden çıktıkları bir fotoğraflarını instagram sayfasından paylaştı.

İkili, aynı anda sete gitmek için evden çıkmıştı. Özge Gürel’in “Çantalar hazırsa çocukları sete alalım” sözüyle birlikte yaşadıkları evden sete gitmek için çıktıkları anlaşıldı.

Gürel, birazdan ayrılıp başka setlere gideceklerinin de bilgisini vermiş oldu böylece.

İşte Özge Gürel’in paylaşımı:

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nu, Bay Yanlış ve Yeni Hayat dizileri ayırdı! 7