Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun düğün kararları şaşırttı!

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun düğün kararları şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü çift Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, 2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. O günden beri mutlu beraberlikleriyle dikkatleri çeken çiftin bu yaz evlenecekleri biliniyordu. Çift, 19 Haziran’da nişan törenleriyle dikkatleri çektiler. Sevdikleriyle birlikte neşeli, eğlenceli, mutlu bir gün geçiren çiftin fotoğrafları da sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Gürel ve Çayoğlu’nun düğünleri de merak konusuydu. Bu yaz evlenecekleri duyulduğundan beri çiftin düğün törenlerini nerede yapacakları, nasıl bir organizasyon planladıkları da hayranlarının heyecanla bekledikleri bir durumdu. Ünlü çiftin düğün kararları ise yeni ortaya çıktı.

7 yıldır birlikte olan çiftin nişan törenlerini Türkiye’de yapmalarının ardından, düğünlerini ise yurt dışında yapmayı planladıkları öğrenildi! 16 Temmuz’da evlenecekleri öğrenilen Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun yurt dışında düğün yapacakları, Hürriyet Gazetesi’nde yer alan haberle öğrenildi.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun düğün kararları şaşırttı! 7

Gazetenin yazarlarından Mehmet Üstündağ, çiftin 16 Temmuz’da Almanya’da nikah kıyacaklarını yazdı. Buna göre 13 Ağustos’ta da Romeo ve Juliet’in ölümsüz aşkının izlerini taşıyan İtalya’nın Verona kentinde düğün yapacakları ifadesiyle çiftin kararı öğrenildi.

Verilen bilgiye göre, aylardır çift bu düğün için hazırlık yapıyor. Gürel ve Çayoğlu’nun nikah için Almanya’yı tercih etmelerinin asıl nedenlerinden birisi de Serkan Çayoğlu’nun ailesinin Almanya’da yaşıyor olması.

Yazıda yer alan bilgilere göre resmi nikahın ardından düğün eğlencesi için de çift İtalya’nın Verona kentindeki romantik bir kalede unutulmaz bir düğüne imza atacaklar. Romantik çiftin düğünleri için de romantik bir mekanda seçtikleri bu haberle anlaşılmakta.