Ana sayfa Dizi Haberleri Balkan Ninnisi dizisinde dikkat çeken düşüş!

Balkan Ninnisi dizisinde dikkat çeken düşüş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Balkan Ninnisi, özellikle bir dönem Elveda Rumeli dizisini izlemiş olanlar için heyecanla beklenen bir yapım oldu. Yine Makedonya’da çekilen Balkan Ninnisi’nin, naif aşk hikayesi heyecanla beklendi. İlk bölüm, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı, sosyal medyada çok konuşuldu. Özellikle müzikleri konusunda da ayrı bir beğeni topladı.

Dizinin bu hafta ekrana gelen 2. bölümü ise aynı etkiyi yaşatamadı! Reytinglerdeki düşüş dikkat çekti. İlk bölümü ile ilgi çeken, sosyal medyada çok konuşulan, büyük beğeni ile karşılanan dizinin reytinginde yaşanan düşüş hiç beklenmiyordu! Hatta bu hafta sosyal medyadaki olumlu yorumlarla birlikte daha da yükselen bir reyting beklenmekteydi.

Balkan Ninnisi dizisinde dikkat çeken düşüş! 8

Yeni yaz dizisi Balkan Ninnisi dün akşam ikinci bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle herkesin kalbini kazanan, reytinglerde de iyi başlayan Balkan Ninnisi, ikinci bölümde düşüş eğilimi gösterdi.

Yaz sezonuna en iyi başlayan, reytingleriyle en dikkat çeken dizi olmuştu Balkan Ninnisi. Fakat bu haftaki 2. bölümünde tüm izleyici grubunda 4. sıraya gerilediği görülmekte. Kimi izleyiciler bu düşüşü hikayenin temposundaki yavaşlamaya bağlıyor. Fakat Balkan Ninnisi dizisi için henüz umut yüksek. Gelecek hafta reytingini yükseltme şansı fazlasıyla var.

Balkan Ninnisi dizisinde dikkat çeken düşüş! 9

Balkan Ninnisi’nin karşısındaki en güçlü rakibi Senden Daha Güzel dizisi. Rakip dizinin bu hafta reytinglerini küçük de olsa yüselttiği görülmekte. 4. bölümü yayınlanan Fox TV’nin romantik komedi dizisinde Cemre Baysel ve Burak Çelik başrollerde. Senden Daha Güzel, bu hafta Balkan Ninnisi’ni geçmeyi başardı. Bakalım bu iki rakibin haftaya durumu ne olacak?

Balkanların büyülü dünyasını ekrana yansıtan TRT’nin dizisi için sosyal medyada ilk bölüm sonrası çok olumlu yorumlar yapılmıştı. Hatta bazı izleyiciler bu kadar iyi bir dizi beklemediklerini itiraf etmişti. Kaçıranlar için de merak uyandırıcı yorumlar yapılmıştı ancak bu haftaki sonuçları pek etkilemediği görülüyor bu yorumların.

Balkan Ninnisi dizisinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey ve Merih Öztürk’ün başrolde yer aldığı dizide ayrıca Hakan Boyav, Can Kolukısa, Suzan Akbelge, Sarp Bozkurt, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Emine Halil, Burak Rahman, Süleyman Kara, Kaan Turgut, Bennu Şahin ve Erman Saban rol alıyor.