Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel yavaş gel, kalplere indireceksin! Bay Yanlış’ın setinden bakın ne paylaştı?

Özge Gürel yavaş gel, kalplere indireceksin! Bay Yanlış’ın setinden bakın ne paylaştı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yaz sezonunun çok sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Bay Yanlış, bu hafta Cuma akşamı 7. bölümüyle ekranda olacak. Bayramda yayınlanmayan dizinin takipçileri, geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde adeta mest olmuştu. Özge Gürel ve Can Yaman’ın oynadıkları Ezgi ve Özgür karakterlerini, hayal de olsa gelinlik ve damatlıkla görmek izleyiciyi mutlu etmişti.

14 Ağustos akşamı yayınlanacak yeni bölümde de ikilinin maceraları devam edecek. Dizinin yeni bölüm tanıtımında ikilinin tango yapması, ekran başındaki izleyicilerin heyecanını arttırdı. Dizinin oyuncuları da zaman zaman sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla merakları arttırmaya devam ediyorlar.

Son olarak Özge Gürel, instagram hesabının story bölümünden yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Bir spor salonunda çekim yaptıkları anlaşılan iki oyuncu, dinlenme molası sırasında pozlarını paylaştılar. Özge Gürel, telefonuyla aynadan çektiği fotoğrafa “Bu dinlenmek için değil mi?” notunu yazıp Can Yaman’ı etiketledi.

İki oyuncunun kamera önündeki kadar kamera arkasında da uyumlu oldukları biliniyor. Daha önce Dolunay dizisinde beraber oynayan Gürel ve Yaman, set aralarında da birlikte vakit geçirirken çekilen fotoğrafları, takipçilerinin de beğenisini kazanacak cinsten.

ikilinin spor kıyafetleriyle halleri, hayranları da hayli mutlu etmiş olacak…

İşte Özge Gürel’in paylaşımı:

Özge Gürel yavaş gel, kalplere indireceksin! Bay Yanlış'ın setinden bakın ne paylaştı? 7