Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen’i tanıyabilene aşk olsun! Yeni dizisindeki imajı bu mu?

Yasemin Allen’i tanıyabilene aşk olsun! Yeni dizisindeki imajı bu mu?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV için çekilen İyi Günde Kötü Günde isimli yeni diziyle ekranlara dönecek olan Oyuncu Yasemin Allen, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti. Allen, uzun süredir ekranlarda yoktu. Son olarak PuhuTV’nin çok ses getiren Fi dizisinde bir balerini oynamış ardından ABD-İngiltere ortak yapımı olan Strike Back isimli yabancı bir dizide Rus bir ajan rolünde yer almıştı.

Uluslararası bir projedeki başarılı performansıyla dikkat çeken oyuncu, özellikle aksiyon sahnelerinde özel eğitimler almıştı. Yasemin Allen, şimdilerde Star TV’de yayınlanacak ve başrollerini Elçin Sangu ile Ozan Dolunay ile paylaşacağı yeni dizisinin hazırlıklarında.

İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk tanıtımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı. Yasemin Allen’i gelinlikle görmüştük. Dizideki imajını gelinlik tam ortaya çıkarmasa da yaptığı son paylaşım “İmajı bu mu?” dedirtti.

Yasemin Allen, bir karavanda çektiği fotoğraflarını yayınladı. Takipçileri Allen’e övgü ve beğenilerini yağdırırken, nasıl bir karakterle ekranlara geleceği ise merak konusu oldu.

Oyuncunun paylaşımına meslektaşı Ceren Moray’dan da beğeni geldiği görülüyor. Bazı takipçileri “Çılgın kadın, kedi kız” şeklinde değerlendirmelerde bulunuyor fotoğraflara.

İşte Yasemin Allen’in son paylaşımı:

????

Yasemin Allen'i tanıyabilene aşk olsun! Yeni dizisindeki imajı bu mu? 8

Yasemin Allen'i tanıyabilene aşk olsun! Yeni dizisindeki imajı bu mu? 9

İyi Günde Kötü Günde dizisinin ilk tanıtımı: