Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel’in nikah kombininin fiyatı dudak uçuklattı!..

Özge Gürel’in nikah kombininin fiyatı dudak uçuklattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2015 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti aşklarını geçtiğimiz haftalarda, tıpkı filmlerde ve masal kitaplarındaki gibi bir düğünle taçlandırmıştı. Ünlü çift, yakınları ve sevenlerinin huzurunda Almanya’nın Karlsruhe kentinde evlendi.

Çiftin nikah pozları sosyal medyada adeta olay oldu! Siyah bir damatlık seçen Serkan Çayoğlu, ve her zamanki özgün tarzı ile beğeni toplayan Özge Gürel de kendisine çok yakışan gelinliği ile birbirinden güzel pozlar verdiler…

Çok özel fotoğraf karelerine imza atılan törende iki ünlü oyuncu adeta masallardaki aşıklar gibi pozlar verdi. Çiftin  hayranları da hepsi birbirinden güzel olan kareleri sosyal medyada heyecanla takip edip sayfalarında paylaştılar.

Özge Gürel'in nikah kombininin fiyatı dudak uçuklattı!.. 8

Özge Gürel’in nikah kombininin fiyat detayları da ortaya çıktı. Magazin basınında yer alan haberlere göre, güzel oyuncunun sade ve bir o kadar şık saten gelinliğinin değeri, 15 bin 800 TL. Gürel’in ayakkabı tercihinin gelinlikten daha pahalı olması da dikkat çekti. Oyuncunun giydiği inci detaylı ayakkabılar 28 bin TL değerinde.

Özge Gürel'in nikah kombininin fiyatı dudak uçuklattı!.. 9

Oyuncunun inci küpe tercihinin fiyatının ise 16 bin 182 TL olduğu iddia edildi. Özge Gürel’in nikah kombininde aksesuar olarak kullandığı beyaz kemik çerçeveli güneş gözlüğü ise 6 bin 145 TL değerinde. Özge Gürel, toplamda 66 bin 127 TL’lik nikah kıyafetiyle adından söz ettirdi.

Çiftin birbirinden özel pozları twitter ortamında da ÖzSer etiketiile binlerce kişi tarafından paylaşıldı.  Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti evlendikleri gün gündemin ilk sırasına oturmayı başardılar! Çiftin Almanya’daki nikah töreni ile Türkiye’de sosyal medyanın zirvesine yerleşmesi dikkatleri çeken bir başka ayrıntı oldu…