Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Gürel’in sözleri Can Yaman hakkındaki fikirleri değiştirecek!

Özge Gürel’in sözleri Can Yaman hakkındaki fikirleri değiştirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bay Yanlış dizisi 2. bölümü ile Cuma günü ekrana geldi ve reytinglerini yükselten performansı ile de üzerindeki kara bulutları dağıtıp attı. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini başrolde buluşturan proje çok iddialı başlamış ama ilk bölümün reytingleri beklentilerin çok altında gelmişti.

İkinci bölüm ile birlikte reyting yükselişi dizinin geleceği adına olumlu bir tablo çizdi. Fox TV’nin yaz dizisi Bay Yanlış’ın setinde neler yaşandığına dair bazı detaylar da ortaya çıktı. Bir röportajında Özge Gürel hem Ezgi ve Özgür karakterlerini değerlendirdi hem de partneri Can Yaman hakkında detaylar verdi.

Özge Gürel, “Can’ın oynadığı karakterle Ezgi, zıt gibi görünüyor aslında ve iş tam da bunu anlatıyor; doğrularla yanlışların insan ilişkilerinde ne kadar kolay karışabileceğini. Ezgi için tüm erkekler yanlış aslında; çünkü daha kendisi olmayı başarmış değil” diye konuştu.

Can Yaman ile partnerlik süreci hakkında da bilgi veren oyuncu, “Can’la Dolunay dizisinin setinde tanıştık ve bizim için gayet tatlı, güzel hatırlanan bir süreç geçirdik. Benim için sadece partnerimin değil, ekipteki herkesin profesyonel iş disiplinine sahip olması çok kıymetli” açıklamasında bulundu.

Dizi çekmenin bir ekip işi olduğunu hatırlatan ve uzun süreler birlikte zaman geçirildiğini de vurgulayan Özge Gürel, Can Yaman ile setteki hallerini ise şu sözlerle anlattı:

“Can oynarken paslaşabileceğiniz, size alan açan, saygılı bir partner ki, bu çok önemli. Set arasında da arkadaşlığı eğlenceli, keyifli ki zaten birbirimizi biliyoruz ve kaldığımız yerden devam ediyoruz.”

Özge Gürel'in sözleri Can Yaman hakkındaki fikirleri değiştirecek! 7