Ana sayfa Dizi Haberleri Özge ne yaptın? O ellerle nasıl oynayacaksın Kadın dizisinde?

Özge ne yaptın? O ellerle nasıl oynayacaksın Kadın dizisinde?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kadın dizisi, geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan işlerinden birisi olurken, başrolde oynayan Özge Özpirinçci de yine hiç gündemden düşmeyen bir isim oldu!

Aşk Yeniden dizisinden sonra ekrana bambaşka bir karakterle dönen Özge Özpirinçci, Kadın dizisindeki doğal hali, oyunculuğu ile herkesi adeta büyülemeyi başardı.

Ekran başında kimi zaman onu izlerken, oynadığı karakter Bahar’ın acısını herkes yüreğinde hissetti.

‘Güzel görünüyor muyum, ekranda nasıl duruyor, saçım nasıl, beyazlarım görünüyor mu, elim kolum nasıl’ diye düşünüp gereksiz kaygılara takılmadan doğal haliyle, pek çok meslektaşına da örnek olacak bir oyunculuk sergiledi.

Hem performansı hem de duruşuyla ekranda her hafta bir başka duygu yaşattı Özge Özpirinçci.

Tabii dizinin başarısı bir tek Özge Özpirinçci ile ilgili değil. Usta oyuncular Bennu Yıldırımlar, Şerif Erol’un da müthiş oyunculukları, Seray Kaya’nın beklenmeyen bir performansla Şirin karakterine kattıkları, arka planda çalışan tüm ekibin emeği, çabası, hikayenin sağlam yapısı derken pek çok etken de var. Caner Cindoruk’un ve Feyyaz Duman’ın oyunculukları, Doruk ve Nisan’ı oynayan küçük oyuncuların büyük performansları da dizinin bu kadar sevilmesinde büyük etken.

Ancak her zaman olduğu gibi, başroldeki isimler ön plana çıkıyor. Kadın dizisi de Bahar karakterinin üzerine örülü olduğu için Özge Özpirinçci, büyük dikkat çekmekte.

Özge ne yaptın? O ellerle nasıl oynayacaksın Kadın dizisinde? 8

Analizin başlığındaki “Özge ne yaptın? O ellerle nasıl oynayacaksın Kadın dizisinde?” sorusunun nedenine gelince…

Aslında küçük bir ironi sadece! Özge Özpirinçci, ekranda olduğu kadar, özel hayatında da doğal bir isim.

Sosyal medya hesabını takip edenler zaten görüyor. Nasıl göründüğüne hiç takmadan, kimi ünlü isimler gibi makyajlı, süslenip püslenip adeta moda fotoğrafı çektirir gibi poz verme telaşına girmeden, anlık fotoğraflarını paylaşmakta hiç bir sakınca görmüyor.

Tatilde, arkadaşlarıyla, ailesiyle, sahiplendiği sevimli dostlarıyla yan yana fotoğraf verirken hep doğal halleriyle karşımıza çıkıyor.

Özpirinçci, son paylaştığı fotoğrafla bunu bir kez daha ortaya koydu.

Ünlü oyuncu, yeni sezon taze cevizleri toplayıp ayıkladıktan sonra ellerinin halini çekip instagram hesabının Story bölümünden paylaştı.

Bilenler bilir, taze cevizin elde bıraktığı izler öyle kolay kolay gitmez. Bayram sonrası çekimlere başlaması beklenen Kadın dizisine kadar muhtemelen izler geçecektir ama çekimler başlamış olsa Özge Özpirinçci’nin işi zordu!

İşte ünlü oyuncunun o paylaşımı:

Özge ne yaptın? O ellerle nasıl oynayacaksın Kadın dizisinde? 9