Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ilk bölüm reytingiyle Arıza’ya feyk attı, Menajerimi Ara kaybeden dizi oldu!

Kefaret ilk bölüm reytingiyle Arıza’ya feyk attı, Menajerimi Ara kaybeden dizi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşan dizi sayısı 4’e ulaştı… Show TV ekranında Arıza, Star TV’de Menajerimi Ara, atv’de Maria ile Mustafa, TRT1’deki Tövbeler Olsun dizilerinden sonra şimdi de Kefaret ilk bölümü ile dün akşam Fox TV ekranındaydı.

Pazar akşamları Arıza iyi bir çıkış yapmıştı. Ardından Menajerimi Ara dizisi gün değiştikliği ile Pazara alındı ve çok iyi sonuçlar aldı. Ancak dün akşam Kefaret dizisinin başlaması tüm planları alt üst etti. Arıza dizisi artık zirvede yalnız değil… Arıza dün akşam totalde 7’ye yaklaşan reytingi ile çok iyi bir yükseliş sergiledi. Ancak Kefaret’in de hemen ensesinde olduğunu ve 6,5 reyting ile başladığını hatırlatalım.

Arıza’nın 4’lü reytinglerde olduğu AB grubunda Kefaret 6’ya yaklaştı… Arıza’nın 6’lı reytinglerdeki ABC1 performansının karşısında ise Kefaret 7’li oranı yakalayarak iki kategoride de rakibini bariz bir farkla geride bıraktı.

Kefaret ilk bölüm reytingiyle Arıza'ya feyk attı, Menajerimi Ara kaybeden dizi oldu! 13

Dün akşamın özeti; Arıza artık dişli bir rakiple karşı karşıya… Hem de AB ve ABC1 gruplarında çok iyi başlayan bir Kefaret var… Fox TV’nin yeni dizisi ikinci bölümde totalde de yükseliş sergiler ise Arıza, pazar akşamlarının en çok izlenen ikinci dizisi olarak tüm kategorilerde geriye düşmüş olacak.

Menajerimi Ara dizisi ise Kefaret’in gelinden en kötü etkilenen yapım oldu. Star TV dizisi 4’lü reyting oranlarına gerileyerek izleyici kaybetti. atv ekranındaki Maria ile Mustafa yine düşük reytinglerle yoluna devam ediyor.

TRT1 ekranlarındaki Tövbeler Olsun ise düşük reytinglerine rağmen, kanalın reyting sorunu olmadığı için rahat bir şekilde yoluna devam ediyor.

İşte 22 Kasım Pazar akşamı ilk 10 program listesi:

Kefaret ilk bölüm reytingiyle Arıza'ya feyk attı, Menajerimi Ara kaybeden dizi oldu! 14