Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder ve Ayça Varlıer’in karşılıklı iltifatlaşma yarışı!

Özge Özder ve Ayça Varlıer’in karşılıklı iltifatlaşma yarışı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncular Özge Özder ve Ayça Varlıer, iyi arkadaşlıkları ile biliniyor. Bilindiği üzere Ayça Varlıer, TRT1’in dizisi Kalk Gidelim’de başrolde yer almakta.

Özge Özder bugün instagram hesabından Varlıer ile ilgili övgü dolu bir yazı yazdı. Bana Göz Kulak Ol isimli derneğin kuruluşuna katkı yaptığı için Varlıer’e teşekkür eden Özge Özder, arkadaşının doğum gününü kutladı.

Ayça Varlıer ise bu mesaja bıraktığı yorumda “Canım benım! Ne kadar güzel ve içten yazmışsın. Seni çok seviyorum! Daha cok yanında olabilsem keşke.. Ama olacağım, çok özlüyorum seni. Çok teşekkür ederim her şey için” ifadelerini kullandı.

İkilinin instagram’daki bu iltifat yarışına hayranları da mesajlarıyla destek verdi.

İşte Özge Özder’in Ayça Varıler ile ilgili yazdıkları:

Benim güzeller güzeli canım Ayça’m… Ne söylenir, nasıl tariflenir @aycavarlier olmak bilmem ki… En güzel günüme, düğünüme (elimizde olmayan boş sebeplerle aldığımız o düğün tarihine inat ) azmedip Amerika’dan yola çıkan, kalkmayan uçaklara aldırmayıp havalimanına kamp kuran, 24 saat sürünülen yolculukla, kaybedilen bavula “boşver” çekerek gelen çılgın, inatçı biricik dostum… Kalbi atan her canlı için ortaya kalbini koyan, @banagozkulakol derneğimizin kuruluşunda ve bir canlıya faydası olacaksa her alanda “ne dersin Ayça? “ dediğimde “hadi yapalım” deyip el veren güzel kalpli yol arkadaşım… Sokakta görseniz manken sanacağınız, şarkı söylediğinde yuh diyeceğiniz, sahnede ekranda oyunculukta samimiyet öğreten güzel kadın.. iyi ki doğmuşsun, iyi ki benim dostum yol arkadaşım olmuşsun.. Kibri kendine düşman bir çoklarına inat sen gibi kadınlar çoğalsın bu dünyada… Biraz hız kes ve bu kadar korkutucu güzellikte olma ki bir cesur yürek yakalasın elini.. Çoğal Ayça… Diliyorum çok çok olsun sen gibilerden … Seni çok seviyorum… Nice mutlu yaşlara… Dileklerinden olmamış her ne varsa, yani kaldıysa hepsi bu yıl olsun.. Ben kendi adıma seninle daha çok yan yanalık diledim.. O güzel ailenin bir parçası sayıyorum kendimi de.. Bence insan kardeşlerini bazen doğarken değil, yolda buluyor.. love you sister…

Özge Özder ve Ayça Varlıer'in karşılıklı iltifatlaşma yarışı! 7