Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder ve Merve Dizdar aynı dertten yakındı!

Özge Özder ve Merve Dizdar aynı dertten yakındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Merve Dizdar, Mucize Doktor dizisine sonradan katılan oyuncular arasında yer alıyor. Dizideki rol arkadaşı Özge Özder ile youtube sohbetinde buluşan Merve Dizdar, samimi açıklamalar yaptı. Diziden ilk teklif geldiğinde çok mutlu olduğunu belirten oyuncu, tüm bölümlerini olmasa bile denk geldiği zaman diziyi izlediğini belirtti.

Ekip ile buluştuğunda herkesin çok iyi karşıladığını ve kimse ile bir sıkıntının olmadığını anlatan Merve Dizder, “İçeri girdikten sonra 1 kişiyle bile sıkıntı olmadı. Herkes çok iyi. Ekibinden oyuncusuna herkes çok kıymetli. İnsanlar bayılıyor. Çok sevilen ve çok iyi bir dizi” dedi.

Damla karakteri nedeniyle sosyal medyadan gelen olumsuz yorumların ilk başta kendisini sarstığını belirten Merve Dizdar, diziye katıldığı için yine de çok mutlu olduğunu anlattı.

Seyircinin çok kıymetli olduğunu belirten Merve Dizdar, kendisine kötü yorum yapan yaşı büyük kişilere ise inanamadı. Seyirci ve sanatçı ilişkisinin önemine işaret eden Merve Dizdar, seyircilerin kendileri için çok kıymetli olduğunu, ancak izleyicinin de oyuncuyu bu şekilde sahiplenmesi gerektiğini belirtti.

Özge Özder, sanatın kıymetinin pandemi döneminde ortaya çıktığını belirten cümleler kurdu. Oyuncu, “Herkes evine kapandığında nasıl vakit geçirdi? Sanat ile vakit geçirdi. Film izliyorsun, dizi izliyorsun, konserler izliyorsun, müzik tüketiyorsun. Başka türlü zaman nasıl geçecek. Hayatımızda olmadığını düşünsene ne kadar büyük boşluk” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.