Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar, Mucize Doktor hayranlarından büyük linç yedi!

Merve Dizdar, Mucize Doktor hayranlarından büyük linç yedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, Mucize Doktor dizisine Damla karakteri ile katıldı. Oyuncu kısa bir süre yapımda yer aldı ve sonrasında koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimlere ara verildi. Merve Dizdar, dizideki Damla karakteri nedeniyle sosyal medyada hayranlardan çok ağır yorumlar aldı.

Dizideki rol arkadaşı Özge Özder ile youtube sohbetinde buluşan Merve Dizdar, samimi açıklamalar yaptı. “İyi ki diziye girdim, ekip çok iyi” diye konuşan Merve Dizdar, dizide rol aldıktan sonra linç kampanyasının başladığını ve bundan çok rahatsız olduğunu anlattı. Merve Dizdar, “Ama yediğim linç, ‘benden herhalde nefret ediyorlar’, dedim diziden sonra” şekline konuştu.

İlk başta bu yorumları yazanların çocuk olduğunu düşünen oyuncu, yaşı büyüklerin yazdığı görünce bir hayli şaşırdı.Merve Dizdar, “Eltilerin Savaşı’nda böyle değildin, sana burada ne oldu?” gibi sorular geldiğini anlattı ve bu durumu ne kadar garipsediğini tavırları ile gösterdi.

“Böyle olduğunu bilseydik Eltilerin Savaşı’na gitmezdik” gibi yorum yapanların da olduğu oyununun açıklaması ile ortaya çıktı. Dizide Kıvılcım karakteri nedeniyle çok eleştirilen Özge Özder ise, “Bir tek ben yiyordum o linci, sana döndü şimdi. En azından paylaşıyoruz kötülüğü” diye konuştu.

Panik yaptığını belirten Merve Dizdar, “İzleyici herhalde içine girip izliyor, o yüzden” dedi. Kıvılcım ile Damla’nın dizide güç birliği yapma ihtimalini konuşan iki ünlü isim, bir noktada birleşebileceklerinin mesajını verdi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.