Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özder’in kızı Eva Luna ve Buğra Gülsoy’un oğlu Cem’in son halini gördünüz mü?

Özge Özder’in kızı Eva Luna ve Buğra Gülsoy’un oğlu Cem’in son halini gördünüz mü?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin çocukları da en az anne babaları kadar, hayranları tarafından merak ediliyorlar. Sosyal medyanın da yaygınlaşması ile birlikte, pek çok ünlü isim çocuklarının fotoğraflarını, videolarını paylaşarak, takipçilerini de mutlu ediyorlar.

Televizyon dizilerinde, sinemada, tiyatroda, reklamlarda, görsel mecralarda yer alan pek çok ismin çocukları, bazen anne babalarından rol çalıyor ve sevimlilikleriyle de ünlü isimlerin hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyorlar.

Şu sıralar ikisi de ekrandaki dizileriyle gündeme gelen Özge Özder ve Buğra Gülsoy da bu isimler arasında. Özge Özder, henüz yeni anne oldu.

11 Şubat’ta kucağına aldı kızını. Müzisyen Sinan Güleryüz ile evli olan Özder, Sadakatsiz dizisinde oynuyor. Doğumuna bir hafta kala diziye ara vermiş ve doğumdan yaklaşık 5 hafta sonra da yeniden işine dönmüştü.

Özge Özder'in kızı Eva Luna ve Buğra Gülsoy'un oğlu Cem'in son halini gördünüz mü? 9

Bu arada 40 gün boyunca kızını göstermedi oyuncu. Ancak 40’ı çıktıktan sonra fotoğraf ve videoları ile şimdi bol bol takipçileriyle kızıyla keyifli anlarını paylaşıyor oyuncu. Hayranları, bol bol nazar boncuğu emojileri ile ‘Maşallah’ mesajlarını iletiyorlar. Eva Luna’nın daha çok annesine benzeten hayranları, sevimli miniğin yer aldığı paylaşımlara da yorum yağdırıyor…

Özge Özder'in kızı Eva Luna ve Buğra Gülsoy'un oğlu Cem'in son halini gördünüz mü? 10

Buğra Gülsoy ise TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle gündemde. Tarihi bir şahsiyet olan Melikşah Sultan’a hayat veriyor. Oyuncu, yoğun çalışmalarından fırsat buldukça da oğlu Cem ile vakit geçiriyor.

Nilüfer Gürbüz ile evli olan oyuncunun, 2019 yılı Nisan ayında dünyaya gelen oğulları Cem, 2 yaşını doldurdu. Minik Cem’in son hali ise aşağıda… Sabah sabah babası ile oyunlar oynuyor Cem…

Özge Özder'in kızı Eva Luna ve Buğra Gülsoy'un oğlu Cem'in son halini gördünüz mü? 11