Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirinçci büyük şaşırttı! Sosyal medyayı doğallığıyla patlattı!

Özge Özpirinçci büyük şaşırttı! Sosyal medyayı doğallığıyla patlattı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Kadın dizisindeki Bahar karakteriyle büyük beğeni toplayan Özge Özpirinçci, kısa bir süre önce bir ürün grubunun reklamlarında yer almaya başladı.

Çokdoğal hastagi ile yayınlanan reklamlarda, klasik reklam anlayışının dışında esprili bir yaklaşımla çekilen reklam serisi, büyük dikkat çekti.

Özge Özpirinçci’nin 3 ayrı hikayeyle içinde yer aldığı reklamlardaki tavırları, izleyenleri de güldürdü.

Serinin ilkinde normal bir çikolata reklamı gibi başlayan durum, Özge Özpirinçci’nin çikolataya saldırmasıyla esprili anlara sahne oluyor.

Bir diğer reklamda ayakkabı deneyen Özge Özpirinçci, 39 numara ayakkabı olmadığını öğrenince küplere biniyor ve “Ne demek 39’u kalmamış, üretin, yapın! Hem bu devirde herkes 39 giyiyor” diyerek şımarık bir edayla satış görevlisini zor durumda bırakıyor.

Özge Özpirinçci büyük şaşırttı! Sosyal medyayı doğallığıyla patlattı! 8

Bir başka hikayede ise yolda havalı havalı yürüyen Özge Özpirinçci, iki genç kızın “Özge abla seni çok seviyoruz” sözleri üzerine bir anda durup duygusallaşıyor ve koşarak kızlara “Ben de sizi seviyorum” diyerek sarılıyor.

Samimi, içten, doğal hali ve oyunculuğuyla övgü toplayan Özpirinçci, reklamdaki doğallık vurgusunu da fazlasıyla izleyiciye geçirmeyi başarmış.

Özge Özpirinçci büyük şaşırttı! Sosyal medyayı doğallığıyla patlattı! 9

Gerçek hayatında sosyal medyadan paylaşımlarıyla samimi bir kişilik olduğunu gösteren Özpirinçci, reklamdaki esprili anlayışa da adeta ‘cuk’ oturmuş!

Reklamı kendi instagram hesabından paylaşan Özge Özpirinçci’nin bu paylaşımına 3 saat içinde 53 binden fazla kişi beğeni yaptı ve beğeniler hızla yağmaya devam ediyor…

Paylaşıma, Kadın dizisinde Şirin karakterini oynayan Seray Kaya, “Çikilotalı” yorumunu yaparken, Berrak Tüzünataç’ın da “Bir ağrı kesici vereyim mi?” şeklindeki esprili yorumu dikkat çekti.

İşte o reklamlar:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#çokdoğal ???

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)’in paylaştığı bir gönderi ()