Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özpirinçci, doğallıktan ödün vermedi, sosyal medyayı hayran bıraktı!

Özge Özpirinçci, doğallıktan ödün vermedi, sosyal medyayı hayran bıraktı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Detay
Fox Tv’de 2 sezondur ekrana gelen Kadın dizisiyle beğenileri toplayan Özge Özpirinçci, bu kez de oynadığı reklam filmiyle övgü toplamaya devam ediyor.

Bir ürün grubunun reklamlarında rol alan Özge Özpirinçci, klasik reklam anlayışının dışında esprili bir yaklaşımla çekilen reklam serisiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!

Özge Özpirinçci’nin 3 ayrı hikayeyle içinde yer aldığı reklamlardaki tavırları, izleyenleri de güldürdü.

Serinin ilkinde normal bir çikolata reklamı gibi başlayan durum, Özge Özpirinçci’nin çikolataya saldırmasıyla esprili anlara sahne oluyor.

Bir diğer reklamda ayakkabı deneyen Özge Özpirinçci, 39 numara ayakkabı olmadığını öğrenince küplere biniyor ve “Ne demek 39’u kalmamış, üretin, yapın! Hem bu devirde herkes 39 giyiyor” diyerek şımarık bir edayla satış görevlisini zor durumda bırakıyor.

Özge Özpirinçci, doğallıktan ödün vermedi, sosyal medyayı hayran bıraktı! 8

Bir başka hikayede ise yolda havalı havalı yürüyen Özge Özpirinçci, iki genç kızın “Özge abla seni çok seviyoruz” sözleri üzerine bir anda durup duygusallaşıyor ve koşarak kızlara “Ben de sizi seviyorum” diyerek sarılıyor.

Samimi, içten, doğal hali ve oyunculuğuyla övgü toplayan Özpirinçci, reklamdaki doğallık vurgusunu da fazlasıyla izleyiciye geçirmeyi başarmış.

Özge Özpirinçci, doğallıktan ödün vermedi, sosyal medyayı hayran bıraktı! 9

Gerçek hayatında sosyal medyadan paylaşımlarıyla samimi bir kişilik olduğunu gösteren Özpirinçci, reklamdaki esprili anlayışa da adeta ‘cuk’ oturmuş!

Reklamı kendi instagram hesabından paylaşan Özge Özpirinçci’nin bu paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Paylaşıma, Kadın dizisinde Şirin karakterini oynayan Seray Kaya, “Çikilotalı” yorumunu yaparken, Berrak Tüzünataç’ın da “Bir ağrı kesici vereyim mi?” şeklindeki esprili yorumu dikkat çekti. Özpirinçci’nin paylaşımına yorum yapanların ünlü oyuncuya övgüler yağdırdığı görülüyor.

İşte o reklamlar:

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#çokdoğal ???

Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)’in paylaştığı bir gönderi ()